Διεθνή

Χειρουργήθηκε στο συκώτι ο Έλληνας τραυματίας του Λονδίνου

Χειρουργήθηκε στο συκώτι ο Έλληνας τραυματίας του Λονδίνου
Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο Έλληνας είναι σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί στο συκώτι από μαχαίρι.

Στο συκώτι έχει τραυματιστεί ο Έλληνας που βρισκόταν σε παμπ της Μπόροου κατά τη διάρκεια της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου.

Μέσα από ένα video ντοκουμέντο που ανέβηκε στο internet και στο site της εφημερίδας Sun και δείχνει τις στιγμές μέσα σε μια από τις παμπ όπου εισέβαλαν οι τρομοκράτες, ήρθε η πληροφορία πως υπάρχει Έλληνας τραυματίας.

Ο άνδρας ακούγεται στο video να λέει «έχει αστυνομία κοντά, κάποιος με χτύπησε κι έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει».

Το γεγονός πως έχει τραυματιστεί Έλληνας πολίτης στην τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο επιβεβαίωσε αργά το βράδυ της Κυριακής η ελληνική πρεσβεία στη Βρετανία, με ανάρτησή της στο Facebook.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας έχει δεχτεί χτύπημα στο συκώτι αλλά δεν κινδυνεύει και είναι σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο Έλληνας είναι σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί στο συκώτι από μαχαίρι. «Χθες το βράδυ, μας ενημέρωσαν επίσημα οι Βρετανικές Αρχές ότι μεταξύ των τραυματιών υπάρχει ένας Έλληνας. Μας είπαν ότι έχει τραύματα στο κεφάλι, ότι έχει μαχαιρωθεί στο συκώτι του, αλλά ότι έχει εγχειριστεί και είναι σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Γεωργιάδης, εκπρόσωπος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος βρισκόταν στο Λονδίνο από το 2011.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments