Ο Σπύρος Σούλης τηγάνισε ομελέτα με τον… ήλιο (vid)
Η θερμοκρασία στην Αθήνα ολοένα και ανεβαίνει και υπήρξαν περιοχές που έφτασε μέχρι και τους 45 βαθμούς Κελσίου. Με λίγα λόγια… έβραζε ο τόπος. Κυριολεκτικά.
Μάλιστα, ο Σπύρος Σούλης, ο γνωστός αρχιτέκτονας, θέλησε να αποδείξει πως ο ήλιος μπορεί να παίξει ρόλο ακόμα και στο μαγείρεμα. Και αποφάσισε να βγει στο μπαλκόνι του και να τηγανίσει ένα αυγό, μόνο με τον ήλιο.
Πήρε ένα τηγάνι, το άφησε περίπου για 20 λεπτά κάτω από τον ήλιο και στη συνέχεια έφερε αυγά κι έφτιαξε… ομελέτα! Ναι, τ’ αυγά τηγανίστηκαν μόνο από τη ζέστη.
Δείτε το βίντεο:
A post shared by Spiros Soulis (@spiros_soulis) on
Το σχόλιο σας