Ελλάδα

Εξερράγη κινητήρας σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ (pics)

Εξερράγη κινητήρας σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ (pics)
Ένα λεωφορείο της γραμμής 608, του ΟΑΣΑ ενώ κατευθυνόταν προς Ζωγράφου, στην πλατεία Κάνιγγος, παρουσίασε βλάβη και πιο συγκεκριμένα έγινε έκρηξη στον κινητήρα του λεωφορείου.

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύθηκε εχθές στον ιστότοπο της Ανεξάρτητης Παρέμβασης ΕΘΕΛ – ΟΑΣΑ, ένα σοβαρό περιστατικό με βλάβη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Λεωφορείο της γραμμής 608 (Γαλάτσι-Νεκροταφείο Ζωγράφου, ενώ κατευθυνόταν προς Ζωγράφου, στην πλατεία Κάνιγγος, παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα.

Ο οδηγός, σύμφωνα με την μαρτυρία του, επικοινώνησε με το συνεργείο στο αμαξοστάσιο του Ελληνικού και πήρε οδηγίες να κατευθύνει το λεωφορείο κανονικά προς το τέρμα, όπου και θα γινόταν η αντικατάστασή του. 

Ενώ κατευθυνόταν προς το Νεκροταφείο Ζωγράφου στο ύψος της 9ης στάσης έγινε έκρηξη από τον κινητήρα του λεωφορείου. 

Ακολούθησαν στιγμές πανικού με τους επιβάτες μέσα σε καπνούς και έντονη δυσοσμία να προσπαθούν να βγουν από το λεωφορείο.

Οι πόρτες λόγω της έκρηξης και της εκτεταμένης ζημιάς στα ηλεκτρικά του οχήματος δεν άνοιγαν μέχρι που παρενέβη ο οδηγός και τις άνοιξε χρησιμοποιώντας την βαλβίδα απασφάλισης θυρών.

Οι επιβάτες κατέβηκαν με ασφάλεια και ο οδηγός αφού βεβαιώθηκε οτι κανείς δεν είχε τραυματιστεί, προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της βλάβης και να έρθει σε επικοινωνία με τις αρχές και την υπηρεσία του.

Έπειτα από αρκετή ώρα, συνεργείο της ΟΣΥ με γερανοφόρο όχημα απομάκρυνε το λεωφορείο για να το οδηγήσει στο αμαξοστάσιο, πιθανότατα για αποχαρακτηρισμό, αφού η σοβαρή βλάβη που προκλήθηκε είναι αμφίβολο εάν θα αποκατασταθεί, λόγω του υψηλού κόστους επισκευής της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments