Διεθνή

Αυστραλία: Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με εκρηκτικά σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου (pics & vid)

Αυστραλία: Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με εκρηκτικά σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου (pics & vid)
Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και ο στρατός στην Αυστραλία και ειδικότερα στην πόλη Ίπσουιτς, στην πολιτεία του Κουίνσλαντ, μετά τον εντοπισμό ενός αυτοκινήτου γεμάτου με εκρηκτικά, σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου.

Το εμπορικό κέντρο Redbank Plaza στο Ίπσουιτς του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία έκλεισε για λόγους ασφαλείας ενώ συνελήφθησαν ένας άντρας και μία γυναίκα, ο οποίοι και θα οδηγηθούν την Τρίτη στο δικαστήριο για την υπόθεση με το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο.

Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση, καθώς οι ειδικές δυνάμεις περικύκλωσαν αμέσως το σημείο και δέσμευσαν το παγιδευμένο όχημα. 

Παράλληλα, μέσω των καμερών ασφαλείας στο εμπορικό κέντρο Redbank Plaza εντόπισαν δύο άτομα, τα οποία ταυτοποιήθηκαν και με συνοπτικές διαδικασίες, μέσω της διαδρομής που ακολούθησαν, συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της αστυνομίας.

Ως δράστες φέρονται ένας 37χρονος άνδρας και μία 31χρονη γυναίκα, οι οποίοι κρατούνται και θα οδηγηθούν στο δικαστήριο την Τρίτη με σοβαρότατες κατηγορίες για κατοχή εκρηκτικών και κατασκευή βόμβας.

Η αστυνομία ενημέρωσε ότι το κίνητρο του ζευγαριού δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ το εμπορικό κέντρο στο Ίπσουιτς του Κουίνσλαντ έχει κλείσει για λόγους ασφαλείας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ζευγαριού, βρέθηκαν ικανές ποσότητες ναρκωτικών, καθώς και όπλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διώχνει και η Αυστραλία Ρώσους διπλωμάτες

Αυστραλία: Το έντομο που έχει σκορπίσει τον τρόμο – Κανείς δεν ξέρει τι είναι (vid)

Οδηγούμαστε σε «ψυχρό πόλεμο» προειδοποιεί Ρώσος πρέσβης στην Αυστραλία

Τανκ πατάει αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά – Δείτε την έκρηξη (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments