Διεθνή

Φωτιά ξέσπασε σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη (LIVE)

Φωτιά ξέσπασε σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη (LIVE)
Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη - Αναφορές για πολλαπλές εκρήξεις - Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο - Δείτε live εικόνα από το νοσοκομείο.

Συναγερμός σήμανε στην Κωνσταντινούπολη όταν ξέσπασε φωτιά σε πολυώροφο νοσοκομείο.

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η φωτιά  ξέσπασε στην οροφή και στη συνέχεια να εξαπλώθηκε στους κάτω ορόφους.

Οι αρχές επιχειρούν να εκκενώσουν το κτίριο και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Μάρτυρες ανέφεραν πως σημειώθηκαν πολλές εκρήξεις στο σημείο. Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, οι ασθενείς έχουν απομακρυνθεί και στο κτίριο παραμένουν οι ασθενείς στη μονάδα εντατικής θεραπείας, περιμένοντας την απόφαση των γιατρών για το εάν θα ήταν ασφαλέστερο να παραμείνουν στο νοσοκομείο εφόσον η φωτιά τεθεί υπό έλεγχο.

ΔΕΙΤΕ LIVE:

Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μεταδίδει ότι τα κτίρια που βρίσκονται κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Γκαζιοσμάνπασά Ταξίμ εκκενώθηκαν και επί τόπου έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής Χασάν Ταχσίν Ουστά είπε σε ένα άλλο τηλεοπτικό δίκτυο, το TRT, ότι οι ασθενείς απομακρύνθηκαν από το κτίριο του νοσοκομείου.

Το CNN Turk, επικαλούμενο εκπροσώπους της πυροσβεστικής, μεταδίδει ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο και δεν υπάρχουν θύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

(UPD)Τουρκία: Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο – 4 νεκροί (vid)

Γαλλία: Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία των σιδηροδρόμων

Ισπανία: Συνελήφθη εκ νέου ο Ερβέ Φαλσιανί των SwissLeaks

Wikileaks: Ο Τζούλιαν Ασάνζ… τουιτάρει Βαρουφάκη (pic)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments