Αθλητισμός

Champions League: Η Βασίλισσα της Ευρώπης ξανά στον τελικό!

Champions League: Η Βασίλισσα της Ευρώπης ξανά στον τελικό!
Ο Καρίμ Μπενζεμά με δύο γκολ (το ένα... δώρο από τον Ούλραϊχ) άνοιξε τον δρόμο και ο Κέιλορ Νάβας κράτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης όρθια μετά την απάντηση του Χάμες Ροντρίγκες (2-2), στέλνοντάς την στον τρίτο σερί τελικό του Champions League.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-2: Όπως συμβαίνει στα τελευταία νοκ-άουτ ματς του Champions League, έτσι και στη Μαδρίτη είδαμε ακόμη ένα υπέροχο παιχνίδι. Η Μπάγερν Μονάχου έδειξε από νωρίς ότι δεν πήγε για τα… τυπικά στην Ισπανία, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Μίλερ σέντραρε, ο Ράμος δεν απομάκρυνε και ο επερχόμενος Κίμιχ νίκησε τον εξουδετερωμένο Κέιλορ Νάβας (0-1, 3′). 

Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε σχετικά άμεσα, στο 11ο λεπτό, με «δράστη» τον Μαρσέλο, που κατέβασε υπέροχα τη μπάλα, σέντραρε για τον Μπενζεμα, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Ούλραϊχ (1-1, 11′). Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είδαμε θέαμα, καθώς αμφότερες οι ομάδες δεν είχαν κανέναν καθαρό «κόφτη» και… ουσιαστική πρόθεση να αμυνθούν, με τη Μπάγερν να χάνει τεράστια ευκαιρία με τον Χάμες να πλασάρει άουτ στο ένα μέτρο! (33′).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την… απόλυτη παγωμάρα για τους Βαυαρούς, οι οποίοι έδειξαν αποφασισμένοι για ένα ημίχρονο ώστε να αρπάξουν την πρόκριση από τα χέρια της Ρεάλ. Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους, ο Τολίσο έκανε γύρισμα στον γκολκίπερ Ούλραϊχ, εκείνος με τη σειρά του έκανε τη γκάφα της χρονιάς… αφήνοντας τη μπάλα για τον Μπενζεμά που απλώς την έσπρωξε στα δίχτυα (2-1, 46′). 

Πάντως, η ομάδα του Χάινκες επιβεβαίωσε το ρητό που συνοδεύει τις γερμανικές ομάδες, οι οποίες δεν τα παρατούν ποτέ και βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν εκ νέου το ματς… ροντέο, με τον Χάμες να εξιλεώνεται. Με διπλή προσπάθεια στο 63′ ο πρώην παίκτης της Ρεάλ ισοφάρισε, βάζοντας… φωτιά στο ματς (2-2, 63′). Ωστόσο από εκείνο το σημείο και έπειτα μίλησε ο Κέιλορ Νάβας, που σταμάτησε κάθε προσπάθεια των Γερμανών, διατηρώντας το πολύτιμο 2-2 για την ομάδα του ως το φινάλε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments