Αθλητισμός

Μετά τον Πρίγιοβιτς ο Ανσαριφάρντ – Έρχεται πρόταση εκατομμυρίων για τον Ιρανό

Μετά τον Πρίγιοβιτς ο Ανσαριφάρντ – Έρχεται πρόταση εκατομμυρίων για τον Ιρανό
Ο "Πρίγιο", ο Καρίμ και οι Σαουδάραβες.

Ο Πρίγιοβιτς πραγματοποίησε φέτος μια εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν όλο αυτό το διάστημα δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του. Στο πλαίσιο αυτό, υπήρξε σήμερα μεταγραφικό σενάριο από την Σαουδική Αραβία, όπου σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, η Αλ Νασρ κατέθεσε πρόταση 4,5 εκ. ευρώ για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, με την απάντηση του ΠΑΟΚ να είναι αρνητική.

Άλλωστε, όπως έχουν κάνει γνωστό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο "Πρίγιο" δεν πρόκειται να φύγει με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ, που είναι η τιμή εκκίνησης. Ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να χάσει τον… μπόμπερ του με… ψίχουλα και επιπλέον δεν καίγεται να τον δώσει.

Οι Σαουδάραβες, πάντως, έχουν ρίξει δίχτυα γενικά στην Ελλάδα για να βρουν επιθετικό. Και από τη στιγμή που έφαγαν… πόρτα από τον ΠΑΟΚ για τον Σέρβο, είναι πιθανό να στραφούν προς νότια. Προς Πειραία συγκεκριμένα.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκεται στο στόχαστρό τους και δεν είναι μόνο η Αλ Νασρ που κοιτάζει τον Ιρανό. Ο Καρίμ έχει καλό όνομα στις συγκεκριμένες χώρες και είναι πολύ πιθανό να έρθει πρόταση στον Ολυμπιακό που θα ξεπερνάει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός; Δύσκολα θα αρνηθεί, ιδιαίτερα σε μια μεταγραφική περίοδο που δεν φαίνεται να μοιάζει με τις προηγούμενες και που δεν θα υπάρχουν προτάσεις για πολλούς παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί ο Τσουκαλάς ζητούσε να μιλήσει με ΑΕΚτζή στην εκπομπή του; (vid)

Φέρνει «Μήτρογλου» ο Ολυμπιακός στο Λιμάνι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments