Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τα λένε από κοντά Δώνης – Νταμπίζας

Παναθηναϊκός: Τα λένε από κοντά Δώνης – Νταμπίζας
Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιώργο Δώνη για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στο εξωτερικό, όπως τονίζουν στην ΠΑΕ κι αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή. Ενδεχομένως τη Δευτέρα ν’ ανακοινωθεί κι επίσημα η επιστροφή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να φουλάρει για τα καυτά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Το πρώτο είναι ο διάδοχος του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο τελευταίος παρά την επιθυμία του κόσμου δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει (με τον Νταμπίζα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει… ταύτιση απόψεων), οπότε ο Παναθηναϊκός άμεσα θα πρέπει να βρει προπονητή για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός.

Κι αν αναλάβει η «Pan Asia» μπορεί να πράξει ό,τι επιθυμεί. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι για την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη θα προγραμματιστεί, λοιπόν, το ραντεβού του Νταμπίζα με τον Γιώργο Δώνη.

Οι έως τώρα πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι δύσκολα δεν θα προκύψει «γάμος» με τον 49χρονο τεχνικό. Κι έτσι θα επιστρέψει στον σύλλογο με τη φανέλα του οποίου δοξάστηκε και συμμετείχε φυσικά στη μεγαλύτερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας, στο γκολ του Βαζέχα στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρελή φήμη για Κουρμπέλη και Νότιγχαμ του Μαρινάκη!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments