Αυτοκίνητο

NISSAN X-TRAIL: Δεν σταματάει πουθενά!

NISSAN X-TRAIL: Δεν σταματάει πουθενά!
Tο νέο Nissan X-TRAIL πατάει σε γερές βάσεις με όπλο τις εκτός δρόμους επιδόσεις του και το πλούσιο τεχνολογικό του υπόβαθρο.

Ανήκει στην κατηγορία των σκληροτράχηλων SUV, που δείχνει ανά πάσα στιγμή τα δόντια του στον ανταγωνισμό. Όπλο του; Οι εκτός δρόμου αντοχές του, το εξοπλιστικό του «πακέτο» και η αναβαθμισμένη εμφάνιση του, που προσελκύει τόσο τους καθαρόαιμους οπαδούς της τετρακίνησης, αλλά, και όσους αποζητούν ένα πολυχρηστικό SUV. Το νέο X-Trail είναι πρωτίστως εντυπωσιακό με την σχεδιαστική του γραμμή να τονίζει τον μυώδη χαρακτήρα του.

Όπως αναφέρει και η Nissan το νέο X-TRAIL έχει στοιχεία από ένα crossover με σπορ χαρακτηριστικά. Ξεχωρίζουν οι νέοι προβολείς ημέρας LED, ενώ ορισμένες εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με ακόμα πιο προηγμένη τεχνολογία.

Πρακτικό, άνετο και λειτουργικό είναι και το εσωτερικό του μοντέλου. Η καμπίνα του X-TRAIL έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει (ως προαιρετική επιλογή) επτά επιβάτες ή πέντε στη βασική του έκδοση. Όλοι οι επιβάτες, χάρη στο υπερυψωμένο αμάξωμα αλλά και τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, μπορούν να απολαύσουν το ταξίδι με ατού την περιμετρική ορατότητα.

Πλούσιος και ο εξοπλισμός του, τόσο σε επίπεδο άνεσης όσο και στον τομέα της τεχνολογίας. Το ιαπωνικό SUV προσφέρεται με την τελευταία γενιά του συστήματος NissanConnect που έχει εξελιχθεί για να προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα με Smartphones.

Στον εξοπλισμό ασφαλείας ξεχωρίζει το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης (Forward Emergency Braking), το Around View Monitor με έξυπνη υποβοήθηση στάθμευσης, το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, η προειδοποίηση απότομης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, το σύστημα για προειδοποίηση τυφλού σημείου κ.ά..

Στο νέο μοντέλο ξεχωρίζουμε για την οικονομία καυσίμου και τις πολύ καλές επιδόσεις – με άφθονα αποθέματα ροπής – τον ντίζελ κινητήρα 1,6 λίτρων dCi 130. Tο νέο X-TRAIL είναι διαθέσιμο τόσο σε προσθιοκίνητες (4×2) όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις (ALL Mode 4x4i), με τα διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού να είναι τέσσερα (Energy, Acenta, Acenta Con και Techna.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα του Νίκου Λιβανού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments