Ελλάδα

Νίκος Βούτσης: Εγκαινίασε την ετήσια έκθεση γελοιογραφίας στο Μετρό Συντάγματος (pics)

Νίκος Βούτσης: Εγκαινίασε την ετήσια έκθεση γελοιογραφίας στο Μετρό Συντάγματος (pics)
Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, εγκαινίασε την έκθεση γελοιογραφίας που γίνεται από την λέσχη Ελλήνων σκιτσογράφων και στεγάζεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του μετρό Συντάγματος.

Ο Νίκος Βούτσης εγκαινίασε την έκθεση γελοιογραφίας «Πόλεμος Α.Ε. – War S.A.», που φιλοξενεί160 έργα της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων, μαζί και έργα κορυφαίων Πορτογάλων γελοιογράφων.

Ο πρόεδρος της Βουλής έδωσε τα συγχαρητήριά του για την εξαιρετική δουλειά των Ελλήνων και Πορτογάλων γελοιογράφων, που απεικονίζουν μέσα από τα σκίτσα τους το δράμα του πολέμου, τις αιτίες του και τις συνέπειές του πάνω στο κοινωνικό σώμα, τον άνθρωπο και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ο κ. Βούτσης επεσήμανε πως «μέσα σε συνθήκες κρίσης, οι γελοιογράφοι είναι από τις δυναμικές, ζωντανές εστίες που έμειναν παρούσες, λειτούργησαν και δημιούργησαν σε επαφή με την πολιτική συγκυρία, με την κρίση, με τα ευρωπαϊκά δεδομένα, με το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα».

Το παρών στα εγκαίνια της έκθεσης έδωσαν η Αντιπρόεδρος της Βουλής, κα Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, η κα Σοφία Βούλτεψη ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, ο κ. Δημήτρης Γάκης, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών, η Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρένα Δούρου, ο Πρέσβης της Πορτογαλίας στη χώρα μας κ. Rui Manuppella Tereno, η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κα Μαρία Αντωνιάδου και ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ κ. Σταύρος Στεφόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Μαγικά σκίτσα "απογειώνουν" το Μετρό του Συντάγματος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments