Πολιτική

Καμμένος: Τι λέει για την κλοπή του αυτοκινήτου του

Καμμένος: Τι λέει για την κλοπή του αυτοκινήτου του
Η πόρτα του γκαράζ τον τελευταίο καιρό παρουσίαζε προβλήματα.

Όπως έγινε γνωστό χθες, θύμα κλοπής έπεσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μια κλοπή ”μαεστρική”, αφού μέχρι και ο φρουρός του βουλευτή είχε την εντύπωση πως είχε πάρει ο ίδιος ο κ. Καμμένος το αυτοκίνητο.

Το χρονικό

Την περασμένη Δευτέρα, οι δράστες μπήκαν με έναν περίεργο τρόπο στο κλειστό πάρκινγκ που εντός αυτού υπήρχαν και αυτοκίνητα άλλων πολιτών και κατάφεραν να αποδράσουν με το αυτοκίνητο του Δημήτρη Καμμένου. Να γίνει γνωστό πάντως, ότι οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν τους δράστες να μην γνώριζαν ότι πρόκειται για βουλευτικό αυτοκίνητο.

Να σημειωθεί, ότι το αυτοκίνητο που πληρώνεται από τη Βουλή ανήκει στον Δημήτρη Καμμένο. Όπως περιγράφει ο ίδιος δεν είναι από τα αυτοκίνητα που δίνουν… στόχο. Όπως είπε εν συνεχεία ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής τον τελευταίο καιρό στην περιοχή όπου κατοικεί υπάρχουν πολλά παρόμοια περιστατικά. Ο δράστης ή οι δράστες ίσως εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η πόρτα του γκαράζ τον τελευταίο καιρό παρουσίαζε προβλήματα.

Το σχετικό απόσπασμα από τον ΣΚΑΙ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θύμα κλοπής ο Δημήτρης Καμμένος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments