Αθλητισμός

Μολέντο όπως… Κατσουράνης – Έτσι ντύνει ο Ολυμπιακός τον Βραζιλιάνο στα ερυθρόλευκα

Μολέντο όπως… Κατσουράνης – Έτσι ντύνει ο Ολυμπιακός τον Βραζιλιάνο στα ερυθρόλευκα
Το... τρικ που κάποτε χρησιμοποίησε ο Παναθηναϊκός.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο είναι η… καψούρα του Ολυμπιακού. Από τον περασμένο Γενάρη έβλεπε την περίπτωσή του, αλλά ο Παναθηναϊκός τον παραχώρησε στην Ιντερνασιονάλ έναντι ενός πολύ μικρού ποσού, βάζοντας ωστόσο μια μεγάλη ρήτρα δύο εκατομμυρίων για επιστροφή του σε ελληνική ομάδα.

Δύο εκατομμύρια που πρέπει να πληρώσει η Ιντερνασιονάλ, είτε παραχωρήσει τον παίκτη με πώληση, είτε με δανεισμό έως το καλοκαίρι του 2019. Κι εδώ εμφανίζονται τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό, αφού η Ιντερνασιονάλ θα ζητήσει παραπάνω λεφτά για να τον δώσει, ώστε να αποζημιώσει και τον Παναθηναϊκό.

Τι σκοπεύουν να κάνουν Πειραιώτες και Βραζιλιάνοι για να αποφύγουν το… εμπόδιο που λέγεται Παναθηναϊκός; Λέγεται πως θα χρησιμοποιήσουν ένα… τρικ που είχε χρησιμοποιήσει και ο Παναθηναϊκός για να πάρει τον Κατσουράνη από τη Μπενφίκα. Τότε που υπήρχε ρήτρα με την ΑΕΚ πως αν επιστρέψει ο Κατσουράνης σε άλλη ελληνική ομάδα θα πρέπει να δοθούν πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός είχε έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ και της είχε δώσει πολύ λιγότερα λεφτά, εκμεταλλευόμενος και τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Κάτι τέτοιο σκέφτεται να κάνει πλέον και η Ιντερνασιονάλ. Να έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, ώστε να γλιτώσει αρκετά χρήματα και να παραχωρήσει τον παίκτη στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Μολέδο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments