Αθλητισμός

«Βλέπει Σπανούλη και Σίνγκλετον η Εφές»

«Βλέπει Σπανούλη και Σίνγκλετον η Εφές»
Η Αναντολού Εφές θέλει να δυναμώσει ενόψει της νέας σεζόν και φέρεται να εξετάζει τις περιπτώσεις των Βασίλη Σπανούλη και Κρις Σίνγκλετον, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

Η τουρκική ομάδα απέτυχε παταγωδώς στη φετινή Euroleague και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, με τον Εργκίν Αταμάν να μαζεύει τα… σπασμένα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Οι Τούρκοι θέλουν να παρουσιάσουν νέα πρόσωπο την ερχόμενη σεζόν και σκοπεύουν να επενδύσουν για να φέρουν ποιότητα και εμπειρία στην Πόλη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «TrendBasket», η Εφές εξετάζει την περίπτωση του «Kill Bill», του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Θυμίζουμε ότι προ ημερών ο ατζέντης του Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, είχε δηλώσει στην «NOVA» πως ο πελάτης του θα έχει και του χρόνου σημαντικό ρόλο είτε στους Πειραιώτες, είτε σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζει πως στο… στόχαστρο της Εφές βρίσκεται και ο Κρις Σίνγκλετον. Το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ με τον Παναθηναϊκό Superfoods το 2016 ολοκληρώνεται το 2018 και η ομάδα του Αταμάν δεν αποκλείεται προσπαθήσει να κινηθεί για την απόκτησή του.

Τέλος, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στο όνομα του MVP του Eurocup, Σκότι Ουίλμπεκιν, τον οποίον φημολογείται πως «καλοβλέπει» η Εφές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments