Ελλάδα

Λέρος: Ανατριχιάζει η απολογία των γονιών – Σταματούσαμε μόνο όταν έβαζαν τα κλάματα

Λέρος: Ανατριχιάζει η απολογία των γονιών – Σταματούσαμε μόνο όταν έβαζαν τα κλάματα
Ολόκληρη η Λέρος γνώριζε αλλά κανείς δεν μιλούσε.

Η Λέρος είναι συγκλονισμένη με την είδηση των γονιών οι οποίοι επί χρόνια κακοποιούσαν σεξουαλικά τα δύο από τα τέσσερα παιδιά τους.

Το ζευγάρι συνελήφθη την Κυριακή με την κατηγορία ότι βίαζε τα δύο ανήλικα παιδιά του, ύστερα από καταγγελία της θείας των παιδιών. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο, ότι γονείς – τέρατα βίαζαν τα ανήλικα παιδιά εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια. Εντύπωση μάλιστα προκαλεί ότι το τέταρτο ενήλικο παιδί της οικογενείας, έχει εγκαταλείψει το σπίτι για να ξεφύγει από την κόλαση που επικρατούσε.

Τι είπαν στην ανάκριση

Στην ανάκριση του, το ζευγάρι φαίνεται να ομολόγησε τις πράξεις του. Συγκεκριμένα, όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό. Τα παιδιά έπεφταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα θύματα ξυλοδαρμού από τον πατέρα, που σύμφωνα με τις Αρχές πιθανώς να είχε πρόβλημα αλκοολισμού, γεγονός για το οποίο είχε απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν.

Αναλυτικότερα, οι δυο γονείς, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, παραδέχθηκαν ότι βίαζαν τα δυο παιδιά τους λέγοντας μάλιστα ότι σταματούσαν μόνο όταν εκείνα έβαζαν τα κλάματα, ενώ δεν δίστασαν να πουν ότι ευχαριστιούνταν με αυτόν τον βασανισμό των παιδιών τους. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Καταληκτικά, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λέρος: Αποκάλυψη από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» – Είχαμε ενημερώσει τις αρχές

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments