Ειδήσεις

Μεγάλη κίνηση από Νταμπίζα – Κρατάει τον ηγέτη του με υπέρβαση

Μεγάλη κίνηση από Νταμπίζα – Κρατάει τον ηγέτη του με υπέρβαση
Ο Νίκος Νταμπίζας έχει μπει με... φόρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε την πρόταση της Σπάρτα Πράγας για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αφού το 1,1 εκατομμύριο ευρώ που πρόσφεραν οι Τσέχοι δεν καλύπτει τις ανάγκες του τριφυλλιού. Και ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ενημερώσει πως η αρχική τιμή πώλησης του αρχηγού της ομάδας είναι στα 3 εκατομμύρια, κάτι στο οποίο έχει συμφωνήσει και ο Νταμπίζας.

Ο ίδιος ο παίκτης, στη συζήτηση που είχε κάνει με τον Νίκο Νταμπίζα, αποδέχτηκε όσα του μετέφερε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Να παραμείνει στον σύλλογο και να έχει έναν ρόλο ηγετικό. Να στηριχτεί η ομάδα πάνω του.

Όμως έχει κι εκείνος τις απαιτήσεις του. Από τη στιγμή που ο Νταμπίζας τον θέλει για ηγέτη, ο Κουρμπέλης ζήτησε νέο συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών. Οι απολαβές του είναι χαμηλές για τον ρόλο που ο Παναθηναϊκός θέλει να του δώσει στη νέα εποχή και ο Κουρμπέλης ζητάει το… αυτονόητο.

Αν ο Αλαφούζος δεχτεί, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να το κάνει, τότε θα είναι όλοι ικανοποιημένοι. Και ο Κουρμπέλης και ο Παναθηναϊκός που θα κρατήσει τον ηγέτη του και ο Δώνης που είναι έτοιμος να αναλάβει.

Ακόμα και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Άνθρωποι του Ταϊλανδού έλεγαν πως είναι απαραίτητο ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει στο ρόστερ του τον ηγέτη του. Και δεν αποκλείεται να βάλει χρήματα για το νέο συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καυτό ερώτημα: Θα αντέξει ή θα τα παρατήσει ο Νταμπίζας;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments