Αθλητισμός

Έτοιμος να κατέβει και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό – Περιμένει ένα… σινιάλο

Έτοιμος να κατέβει και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό – Περιμένει ένα… σινιάλο
Τους έχει όλους στο... περίμενε και περιμένει τον Παναθηναϊκό.

Μεγάλη αγωνία υπάρχει στα Γιάννενα αυτές τις μέρες φίλοι μου. Μεγάλη αγωνία για τον προπονητή του ΠΑΣ, τον Γιάννη Πετράκη. Μετά από πολλά χρόνια στον πάγκο της ομάδας, οι Ηπειρώτες βλέπουν ότι… απειλούνται ανοιχτά να χάσουν τον προπονητής τους, αφού ίσως βρουν απέναντί του τον Παναθηναϊκό. Και σ’ αυτή την περίπτωση, ο Κρητικός τεχνικός θα επιλέξει ξεκάθαρα… Αθήνα.

Δεν έρχονται συχνά προτάσεις από μεγάλες ομάδες. Και, κακά τα ψέματα, όσο καλός προπονητής και να είναι ο Πετράκης, σε καμιά ομάδα του Big Four δεν θα έπιανε δουλειά αν δεν προέκυπταν πολλά και σοβαρά προβλήματα, σαν αυτά που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο ο Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό και μπήκε στη λίστα του ως… αντί Δώνης. Αν, δηλαδή, στραβώσει σήμερα το ραντεβού με τον Δώνη, τότε ο Πετράκης θα είναι ο επόμενος με τον οποίο θα μιλήσουν οι “πράσινοι”.

Κι εκεί τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο εύκολα γι’ αυτούς. Γιατί; Διότι ο Πετράκης περιμένει ένα… σινιάλο για να μαζέψει τις βαλίτσες του, να μπει στο αεροπλάνο και να φτάσει στην Αθήνα να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Παρακολουθεί τις εξελίξεις, ενημερώνεται για το θέμα του Δώνη και αν δει πως στραβώνει, θα… χαμογελάσει.

Όλο αυτό το διάστημα, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας πάρει το… μήνυμα από τον Παναθηναϊκό πως θα είναι η αμέσως επόμενη επιλογή του για τον πάγκο αν στραβώσει το θέμα του Δώνη, καθυστερεί τις συζητήσεις του με τον Γιώργο Χριστοβασίλη για την ανανέωση του συμβολαίου του στους Ηπειρώτες. Περιμένει ο Χριστοβασίλης στο γραφείο του, αλλά ξέρει πως δεν είναι στο χέρι του η υπόθεση.

Ευτυχώς για όλους, σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και ουσιαστικά θα μάθουμε τι θα συμβεί στους πάγκους τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του ΠΑΣ Γιάννινα. Αν ο Δώνης δώσει τα χέρια με τον Νταμπίζα, αμέσως ο Πετράκης αναμένεται να συμφωνήσει με τον ΠΑΣ. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Κρητικός τεχνικός θα ετοιμάσει… βαλίτσες για Αθήνα και ο Χριστοβασίλης θα ξεκινήσει το ψάξιμο έπειτα από χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μέρα για Δώνη, σήμερα ραντεβού με Νταμπίζα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments