Πολιτική

Χαμός on air με Παπαδοπούλου – Άδωνι (vid)

Χαμός on air με Παπαδοπούλου – Άδωνι (vid)
Αφορμή του τσακωμού ανάμεσα σε Παπαδοπούλου και Άδωνι ήταν για άλλη μια φορά το πολυσυζητημένο ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό.

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΙ, όπου καλεσμένη ήταν η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου. Καθώς η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ μιλούσε, ο αντιπρόεδρος την Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ζήτησε να παρέμβει.

Αφορμή, της παρέμβασης ήταν φυσικά το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό, αλλά και όσα είπε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα , αναφέρθηκε σε φωτογραφίες που είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας και έδειχναν τον Άδωνι Γεωργιάδη σε φουσκωτό σκάφος παρέα με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

«Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης. Όμως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός της κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει την μεγάλη ζωή ενώ είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα και ενώ δυο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία κατά δική του δήλωση. Και το έκανε, μάλιστα, την ίδια στιγμή που ο αρχηγός του, ο πρωθυπουργός του και πρωθυπουργός της κ. Μανταλένας, ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Όταν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μας να ασκήσουμε κοινοβουλευτικό έλεγχο» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην συνέχεια, απευθύνθηκε στην κ. Παπαδοπούλου την οποία ρώτησε ως γυναίκα αν της αρέσει το ύφος που υιοθετεί ο Πάνος Καμμένος σε δυο tweet που έκανε, κάνοντας λόγο για χυδαιότητες.

Τα tweet του Πάνου Καμμένου

«Δεν υπάρχει τίποτα που είναι μεμπτό σε αποδοχή πρόσκλησης από αρχηγό κράτους. Όλα τα υπόλοιπα είναι «να είχαμε να λέγαμε» του κ. Γεωργιάδη όπως μας έχει συνηθίσει» απάντησε η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Η χυδαιότητα σας εκπροσωπεί; Αν σας πει κάποιος στο twitter ότι κάνετε βίζιτες κ. Παπαδοπούλου θα σας αρέσει; Αν γράφανε αυτό για εσάς θα σας άρεσε; Αυτό που έγραψε ο κ. Καμμένος στο tweet για τα μοντέλα που κρύβουν τους εραστές τους και τις βίζιτες στη Μύκονο θα σας άρεσε;» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος λίγο αργότερα άρχισε να φωνάζει: «Ντροπή σας! Ντροπή σας που υπερασπίζεστε την χυδαιότητα» .

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου αρκέστηκε στο να απαντήσει ότι: «Κάποιο λόγο θα έχει για να τα γράφει όλα αυτά κ. Γεωργιάδη! Δεν θα μας κάνετε υποδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο πολιτευόμαστε».

Δείτε το βίντεο από τον καβγά Παπαδουπούλου- Άδωνι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βίντεο του Άδωνι Γεωργιάδη για την #ζωαρα του Καμμένου (vid)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments