Πολιτική

Γιώργος Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα για το Σκοπιανό

Γιώργος Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα για το Σκοπιανό
"Σε αυτή την κυβέρνηση δίνουμε μηδενική αξιοπιστία και εμπιστοσύνη", τόνισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι “πελαγωμένη και σε σύγχυση” για το Σκοπιανό.

“Σε αυτή την κυβέρνηση δίνουμε μηδενική αξιοπιστία και εμπιστοσύνη”, τόνισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

“Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Καμμένο για το Σκοπιανό με ποια νομιμοποίηση θα δεσμεύσει τη χώρα; Δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα, δεν μπορεί με ένα τηλεφώνημα να δώσει τοις μετρητοίς τα όπλα της χώρας για να πάρει μια συμφωνία σε δόσεις”.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε ότι η μόνη ενημέρωση που κάνει η κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις προέρχεται από διαρροές, από δημόσιες δηλώσεις του κ. Κοτζιά, που διαψεύδονται, και από τα Σκόπια. “Αυτή είναι η ενημέρωσή μας, αυτή είναι η ενημέρωση του λαού” παρατήρησε.

Κάλεσε επίσης τον πρωθυπουργό να μη διχάσει το λαό, προειδοποιώντας ότι θα ήταν ολέθριο λάθος να λοιδορηθούν τα συλλαλητήρια, τα οποία αντίθετα η κυβέρνηση έπρεπε να αξιοποιεί διπλωματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Παγώνει» το Σκοπιανό: Ναυάγιο ή διπλωματικός ελιγμός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments