Αθλητισμός

Όνομα – έκπληξη για το κέντρο άμυνας του Παναθηναϊκού – Στόπερ που… έβγαλε μάτια!

Όνομα – έκπληξη για το κέντρο άμυνας του Παναθηναϊκού – Στόπερ που… έβγαλε μάτια!
Η φήμη που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και αφορά τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Δώνης περιμένει σήμερα ειδοποίηση για το αν τελικά θα είναι αυτός που θα κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Νταμπίζας θα συναντηθεί με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και αναμένεται να πάρει την έγκριση του Ταϊλανδού και να προχωρήσει η πρόσληψη του Έλληνα προπονητή.

Ωστόσο, εδώ και αρκετές μέρες έχει κάνει τη μελέτη του γύρω από το ρόστερ της ομάδας και τις ανάγκες της προκειμένου να είναι έτοιμος όταν αναλάβει. Έχει θέσει προτεραιότητες και μέσα σ’ αυτές είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά και ενός κεντρικού αμυντικού που θα πάρει φανέλα βασικού.

Βεβαίως, οι περιορισμοί στις μεταγραφές δεν επιτρέπουν στον Παναθηναϊκό να προχωρήσει σε πολλές κινήσεις που θα κάνουν τη διαφορά. Ωστόσο οι πράσινοι προσπαθούν μέσω αρκετών… τρικ να βρουν τη λύση και να αποκτήσουν έστω δανεικούς παίκτες, όσο τους επιτρέπεται.

Στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες έχει βγει μια φήμη για παίκτη του ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρό του ο Παναθηναϊκός. Και δεν εννοούμε τους Πέλκα και Μυστακίδη, αλλά τον Δημήτρη Χατζηϊσαΐα. Τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό που πέρσι έκανε εξαιρετική χρονιά στον Ατρόμητο, έχοντας στο πλευρό του τον Σπύρο Ρισβάνη. Βεβαίως, ο Χατζηϊσαΐας έχει ξεπεράσει το 23ο έτος της ηλικίας του και για να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να γνωρίζει πως δεν θα μπορεί να πάρει άλλον ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών.

Ωστόσο είναι ένα από τα ονόματα που σίγουρα θα απασχολούσε τον Δώνη και τον Νταμπίζα, αν ο ΠΑΟΚ δεν τον κρατήσει και τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού, κάτι που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιάννης Αλαφούζος: «Πάμε εξαιρετικά, ολοκληρώνεται η μεταβίβαση»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments