Διεθνή

Γερμανία: Πυροβολισμοί σε καθεδρικό ναό του Βερολίνου (vids)

Γερμανία: Πυροβολισμοί σε καθεδρικό ναό του Βερολίνου (vids)
«Σημειώθηκε ένας πυροβολισμός στον καθεδρικό ναό του Βερολίνου» δήλωσε μια εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

Ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε έναν άνδρα στον καθεδρικό ναό του Βερολίνου, μετέδωσαν γερμανικά ΜΜΕ.

Η γερμανική αστυνομία γνωστοποίησε ότι το περιστατικό δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία και δεν έχει στη διάθεσή της στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι ο άνδρας, ο οποίος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, είχε «τρομοκρατικά κίνητρα».

«Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι υπάρχουν τρομοκρατικά κίνητρα πίσω από το περιστατικό» τόνισε μια εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο άνδρας, τον οποίο τραυμάτισε η αστυνομία, είναι ηλικίας 53 ετών και αυστριακής υπηκοότητας, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Γερμανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η αστυνομία κλήθηκε στο Berliner Dom, που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες στη γερμανική πρωτεύουσα, αφού ξέσπασε ένας καβγάς μεταξύ δύο ανθρώπων.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται ένοπλοι αστυνομικοί ενώ αποκλείουν την περιοχή περιμετρικά του καθεδρικού ναού και δύο ασθενοφόρα που έχουν σταθμεύσει στην είσοδο του ναού, ενός δημοφιλούς τουριστικού προορισμού στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.

«Σημειώθηκε ένας πυροβολισμός στον καθεδρικό ναό του Βερολίνου» δήλωσε μια εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments