Ζώδια

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας
Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/06.

Ταρώ Κριός: Το Οκτώ των Κυπέλλων

Λέξη – κλειδί: Παράδοση

Θέμα: Αφήνετε την καρδιά σας να σας οδηγήσει

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Η δέσμευση στο βάθος των συναισθημάτων σας, το να ακολουθήσετε την καρδιά σας –ακόμα κι αν δεν ξέρετε πού θα σας πάει.

Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί μια εποχή σημαντικών συναισθημάτων.

Ίσως αυτά να είναι καλά συναισθήματα, ίσως όχι και τόσο καλά – αλλά σε κάθε περίπτωση είναι συχνά έντονα. Αυτή η κάρτα έρχεται συχνά όταν μπαίνετε στον πειρασμό να κρυφτείτε και να φύγετε για να νιώσετε κάποια ανακούφιση από το βάθος των συναισθημάτων σας.

Μπορεί να μην υπάρχει μια προφανής λύση για να ανακόψετε το κύμα της συγκίνησης, αντ’ αυτού αυτό που θα μάθετε είναι να τιμάτε αυτό που αισθάνεστε. Μερικές φορές μπορεί να μπορείτε να αφήνετε το κύμα των συναισθημάτων να περνά από πάνω σας, αλλά μερικές φορές μπορεί να καβαλάτε αυτό το κύμα και να το δαμάζετε! Μην φοβάστε τα βάθη σας. Αφήστε στην άκρη αυτό που σας λέει η διάνοιά σας ότι πρέπει να κάνετε – η καρδιά σας προσπαθεί να σας πει την ουσία αυτού που χρειάζεστε. Αγκαλιάστε το αυτό και θα ξέρετε πώς να ξεπεράσετε αυτή τη φάση.

Ταρώ Ταύρος: Ο Άσος των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Βάσεις

Θέμα: Χτίσιμο μιας γερής βάσης

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Οικονομικές βάσεις, χτίσιμο σταθερότητας, μια νέα δουλειά, μια αλλαγή καριέρας, ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο, ταλέντα που επεκτείνονται και πόροι.

Ο Άσος σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου. Τα πεντάκτινα είναι οι πόροι, οπότε αυτή είναι μια νέα φάση εργασίας με θέματα σταθερότητας: στα χρήματα, τη δουλειά, το σπίτι, μια βάση για να χτίσετε.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια νέα θέση εργασίας ή ένα χόμπι που το μετατρέπετε σε ευκαιρία για να βγάλετε χρήματα, ένα νέο σπίτι ή ένα περιουσιακό ζήτημα ή ακόμη και την απόφαση να κάνετε ένα παιδί. Αυτός ο Άσος αντιπροσωπεύει μια πιο αργά κινούμενη ενέργεια, κάτι που πρέπει να καλλιεργηθεί και να υποστηριχθεί στο πέρασμα του χρόνου, αλλά που αρχίζει τώρα. Αυτή την εβδομάδα θα οργώσετε το έδαφος για ένα μακροπρόθεσμο έργο σας, γνωρίζοντας ότι η προσπάθεια και η επένδυσή σας οδηγεί σε πλούτη, αμοιβές, ή υπόλοιπα στο μέλλον.

Ταρώ Δίδυμοι: Το Εννέα των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Προστασία

Θέμα: Αναγνωρίζετε τα όρια ως ένα θετικό, προληπτικό μέτρο

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Αφήνετε ευθύνες που σας βαραίνουν, λέτε όχι, αποδέχεστε τα όρια σας, εξορθολογισμός.

Αυτό το Εννέα προστατεύει τις προσπάθειές σας. Έχετε πολλά που θέλετε να καταφέρετε, πολλά να κάνετε, πολλά σίδερα μέσα στη φωτιά. Με όλα αυτά που έχετε να κάνετε, αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Ακολουθείστε την ορμή σας, αλλά βεβαιωθείτε πως εμπλέκεστε σε δραστηριότητες που πραγματικά τροφοδοτούν την φωτιά σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστεί η επιτυχία. Δεσμευτείτε σε αυτό που σας εμπνέει πραγματικά και τιμήστε το ένστικτό σας όταν σας προτρέπει να αφήσετε αυτό που δεν σας εμπνέει. Δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα (ή δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα τόσο καλά). Για τα καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε τις μάχες σας.

Ταρώ Καρκίνος: Το Επτά των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Σωστός χρονισμός

Θέμα: Η συγκομιδή δεν έχει ωριμάσει ακόμα… Αλλά φτάνει η ώρα

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Η δουλειά των ονείρων σας δεν έχει θέση διαθέσιμη ακόμα, κάποια πληρωμή καθυστερεί.

Όπως ο γεωργός που έχει φροντίσει το έδαφός του, έχει σπείρει τα χωράφια του, έχει βάλει λίπασμα και πολλή δουλειά και προσπάθεια, φτάνει σε ένα σημείο που πρέπει απλά να περιμένει να ωριμάσει η σπορά του για να την θερίσει.

Ο γεωργός δεν έχει τη δύναμη να τα κάνει να μεγαλώσουν γρηγορότερα. Η φύση πρέπει να πάρει την πορεία της και ο γεωργός θα πρέπει να περιμένει μέχρι να δει τι θα θερίσει. Σε αυτό το σημείο βρίσκεστε κι εσείς αυτή την εβδομάδα, στην φάση της ωρίμασης. Δεν είναι ο καιρός για την μεγάλη συγκομιδή και δεν μπορείτε να την πιέσετε. Αλλά μην εγκαταλείπετε επειδή δεν μπορείτε να την δείτε ακόμη, η Μητέρα Φύση κάνει τα μαγικά της στα μεταφορικά εδάφη. Η αποζημίωσή σας τώρα αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Ταρώ Λέων: Ο Άσος των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Πάθος

Θέμα: Σπίθα έμπνευσης

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Θετική δράση, δημιουργική εργασία, κλείσιμο μιας περιστασιακής δουλειάς, κυνήγι αυτών που σας παθιάζουν, διέγερση (κυριολεκτικά ή/και μεταφορικά).

Αυτός ο Άσος είναι η έμπνευση. Μια νέα σύνδεση με το πνεύμα σας. Αυτή την εβδομάδα, ορμά πίσω στην ορμή σας και στη φιλοδοξία σας και στη θέλησή σας.

Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε για ένα νέο έργο, μια νέα σύνδεση, μια νέα δυνατότητα.

Γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα όταν ξυπνάτε το πρωί και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε την ημέρα σας, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε το… γεμίστε εσείς το κενό. Αυτό σας περιμένει. Το καλύτερο μέρος θα είναι ότι αυτό που θέλετε εσείς θα σας θέλει κι εκείνο! Είστε ένας μαγνήτης γι’ αυτό που επιθυμείτε και το πάθος σας το τραβά προς τα εσάς καθώς το αναζητείτε! Αυτή την εβδομάδα θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε, επειδή έχετε κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε.

Ταρώ Παρθένος: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων Αντίστροφα

Αρχέτυπο: Μελοδραματική φιγούρα, ο Νάρκισσος, ο απαιτητικός φίλος

Θέμα: Προκαλούνται οι προσδοκίες σας για τις σχέσεις

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Μη ρεαλιστικές προσδοκίες στις σχέσεις, παίρνετε περισσότερα από όσα δίνετε / μοιράζεστε, προσπαθείτε να ελέγξετε τους συντρόφους σας και άλλους αγαπημένους σας.

Έχετε τόση αγάπη να δώσετε. Γιατί δεν το κάνετε τότε; Να την δώσετε, δηλαδή. Επειδή περιμένετε να την πάρετε πρώτα, ίσως; Αν δεν νιώθετε όσο κοντά θα θέλατε με τους άλλους, κάνετε κάτι για να το αλλάξετε αυτό; Η Βασίλισσα των Κυπέλλων αντίστροφα δείχνει ότι οι προσδοκίες που έχετε για τις σχέσεις σας δεν είναι καλά ισορροπημένες.

Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί κάνοντας σας πολύ κυριαρχικούς ή να μην αναλαμβάνετε τις ευθύνες μέσα στις σχέσεις σας ή ακόμα και να διστάζετε να δείξετε την ευαισθησία σας. Κάποιο από αυτά τα θέματα (ή και ένας συνδυασμός τους) μπαίνει στον δρόμο των στόχων που έχετε βάλει στις σχέσεις σας. Έχετε φτιαχτεί για να αγαπάτε, γι’ αυτό μην προσπαθείτε να κάνετε την σχέση ανταγωνισμό. Μην είστε τσιγκούνηδες. Μην ανησυχείτε για το πώς/πού/πότε θα σας επιστρέψει.

Αυτή την εβδομάδα απλώς δείξτε την αγάπη σας.

Ταρώ Ζυγός: Το Πέντε των Πεντάκτινων

Λέξεις – κλειδιά: Ψάχνετε ανακούφιση

Θέμα: Αποδέχεστε υποστήριξη

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Κλείνετε ραντεβού με ένα θεραπευτή, κάνετε αίτηση για οικονομική βοήθεια, παίρνετε κάποια φάρμακα, γιατροί, βιταμίνες, παίρνετε μια άδεια ασθενείας.

Αν και συχνά είστε εσείς αυτοί που φροντίζετε για όλους τους άλλους, ήρθε η ώρα να παραδεχτείτε ότι χρειάζεστε λίγη βοήθεια. Αυτή η κάρτα μπορεί αν εμφανιστεί όταν νιώθετε λίγο αδιάθετοι ή όταν είστε στενά οικονομικά.

Είναι μια φάση κατά την οποία οι πόροι τελειώνουν και πρέπει να στηριχτείτε σε αυτούς που σας υποστηρίζουν. Το ξέρω ότι δεν σας αρέσει, αλλά δεν είναι ότι χειρότερο να ζητήσετε βοήθεια. Είτε θα ζητήσετε από ένα θεραπευτή, ένα μέντορα, ένα φίλο, ένα γονιό, μια παρέα… η ανακούφιση είναι κοντά. Αυτή η ανακούφιση έρχεται από μια εξωτερική, έμπιστη πηγή για να γίνει βάλσαμο για τις πληγές σας και να επιτρέψει σε κάποιον άλλο να είναι ο ειδικός. Μην νιώθετε ντροπή γιατί γίνεστε βάρος. Αυτή είναι απλώς μια υπενθύμιση για το ότι κι εσείς χρειάζεστε την κοινότητά σας. Στραφείτε στους άλλους και δεχτείτε.

Ταρώ Σκορπιός: Το Πέντε των Κυπέλλων

Λέξη – κλειδί: Επαναπροσδιορισμός

Θέμα: Γυρίζετε την πλάτη σας στην απόγνωση, βρίσκετε το θετικό.

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Αναγνωρίζετε ότι μια απογοήτευση δεν είναι το τέλος του ταξιδιού, αφήνετε πίσω σας αυτό που περνάει, γυρνάτε την πλάτη σας σε συναισθηματικούς περισπασμούς, βρίσκετε το θετικό στην όλη εικόνα.

Παραδοσιακά, η εικόνα αυτής της κάρτας απεικονίζει κάποιον να πενθεί πάνω από τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα, αγνοώντας τα άλλα δύο που είναι ακόμα όρθια και γεμάτα κρασί.

Αν κάποιος επικεντρωθεί στα τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα χάνει αυτά που εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στα δύο που απομένουν. Και για τους Σκορπιούς, αυτά τα τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα μπορεί να εμπνεύσουν φαντασιώσεις εκδίκησης. Αυτή η κάρτα σας λέει να γυρίσετε πίσω, να γυρίσετε την πλάτη σας στο χαμό, να γυρίσετε προς αυτά που έχετε. Δεν θέλει να υποτιμήσει την ενόχλησή σας, αλλά σπαταλάτε αυτά που έχετε αν παραμείνετε επικεντρωμένοι στον χαμό. Ακόμα κι αν είναι κάπως αντίθετο προς τον κανονικό τρόπο που λειτουργείτε, κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά γι’ αυτά που είναι ακόμα διαθέσιμα. (Βρίσκονται πιθανώς ακριβώς πίσω σας.)

Ταρώ Τοξότης: Το Άρμα αντίστροφα

Λέξη – κλειδί: Κινητικότητα

Θέμα: Βάζετε ταχύτητα και φεύγετε

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Κάνετε επιτέλους μια κίνηση, κινητικότητα μετά από μια άκυρη αρχή, δεν έχετε σημείο προσγείωσης αλλά εσείς κάνετε το άλμα ούτως ή άλλως, αλλάζετε ειδίκευση, φεύγετε μέσα στη νύχτα.

Υπάρχουν κάποιες κάρτες ταρώ που προτείνουν ακινησία και περισυλλογή. Υπάρχουν κάποιες άλλες κάρτες που προτείνουν σχεδίαση και προγραμματισμό, έρευνα αγοράς.

Το Άρμα, από την άλλη, λέει: Ελάτε, ελάτε! Ας ξεκινήσουμε! Το γεγονός ότι αυτή η κάρτα εμφανίστηκε αντίστροφα για εσάς αυτή την εβδομάδα δείχνει ότι έχετε διστάσει πολύ καιρό για λεπτομέρειες. Αυτή η κάρτα σας καλεί να αναλάβετε δράση, να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, να κάνετε αυτά που λέτε. Δεν υπάρχει η τέλεια διαδρομή, γι’ αυτό μην χάσετε άλλο χρόνο προσπαθώντας να ελέγξετε πώς θα εξελιχθεί. Προχωρήστε!

Ταρώ Αιγόκερως: Το Οκτώ των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Κίνηση

Θέμα: Η ενέργεια που αφιερώνετε, γυρίζει σε εσάς.

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Ανάληψη δράσης, δικτύωση, συνεντεύξεις, αποδοχή προσκλήσεων και προσφορών.

Φροντίστε να έχετε μπαταρία στο κινητό σας, βενζίνη στο αυτοκίνητο και να τσεκάρετε όλα τα email σας. Πολλές ευκαιρίες βρίσκονται μπροστά σας αυτήν την εβδομάδα και δεν θα θέλετε να χάσετε καμία πρόσκληση.

Ήρθε η ώρα της απόδοσης όλης της ενέργειας που έχετε επενδύσει. Φαίνεται πως οι μικροί καρποί που έχετε σπείρει αρχίζουν να ανθίζουν. Πραγματικά, όλα αυτά που σας εμπνέουν και τροφοδοτούν το πάθος σας έρχονται προς τα πάνω σας με υψηλή ταχύτητα. Έρχονται με τέτοια ταχύτητα για την ακρίβεια, που αν δεν είστε προετοιμασμένοι να τα αρπάξετε, θα σας προσπεράσουν. Προετοιμαστείτε να πηδήξετε!

Ταρώ Υδροχόος: Το Δύο των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Επενδύσεις

Θέμα: Επιμένετε στους στόχους σας, ενώ οι ευθύνες διπλασιάζονται.

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Παράλληλες δουλειές και ευθύνες, νιώθετε ότι τα χρήματα δεν είναι αρκετά, δουλεύετε προς το δρόμο της αυτοαπασχόλησης ενώ διατηρείτε μια δεύτερη δουλειά, ανοίγετε ή επεκτείνετε τις πιστωτικές γραμμές για ένα σημαντικό εγχείρημα.

Έχετε μεγάλα σχέδια. Ενώ χειρίζεστε τα καθημερινά πράγματα, βάζετε λίγα ακόμα ξύλα στην φωτιά. Συχνά, αυτή η κάρτα δείχνει μια δεύτερη δουλειά ή ένα χόμπι ή μια δημιουργική απασχόληση ή μια υποχρέωση που καταναλώνει τόσο από τους πόρους σας, όσο και η κανονική σας δουλειά. Έχετε πολλά να διαχειριστείτε, αλλά αυτή η κάρτα δηλώνει ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Να ξέρετε πως σε ό,τι κι αν αποφασίσετε να αφιερώσετε τον εαυτό σας θα πάρει κάποιο χρόνο για να αποκτήσει μορφή, αλλά μην ανησυχείτε. Θα αποκτήσει. Απλά θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε ταχυδακτυλουργικά για λίγο. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα εντυπωσιαστούν όλοι όταν θα τα καταφέρετε.

Ταρώ Ιχθύες: Το Εννέα των Κυπέλλων

Λέξεις – κλειδιά: Καλοτυχία

Θέμα: Βοήθεια από την τύχη ή απροσδόκητα χρήματα

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Μια απροσδόκητη αύξηση και/ή προαγωγή, ένα φλερτ σας ζητά σε ραντεβού, το ταίρι σας σχεδιάζει μια πολύ ξεχωριστή βραδιά, κερδίζετε σε μια κλήρωση.

Ο παραδοσιακός ορισμός αυτής της κάρτας είναι: η Κάρτα των Ευχών. Παραδοσιακά, είναι ένας οιωνός που δείχνει ότι μια πολύ σημαντική ευχή σας θα γίνει πραγματικότητα.

Σηματοδοτεί μια εποχή που θα αγκαλιάσετε και θα απολαύσετε κάτι καλό που θα εμφανιστεί στη ζωή σας. Δεν σημαίνει πραγματικά ότι θα βγουν τα νούμερα του Τζόκερ που έχετε παίξει ή ότι θα σας ανακαλύψει ένας ατζέντης του Χόλιγουντ. Σίγουρα είναι πιθανό, αλλά πιο πιθανό είναι να σηματοδοτεί μια εποχή στη ζωή σας που θα έχετε την επιβεβαίωση ότι σας αγαπούν, σας τιμούν και σας θεωρούν σημαντικό μέλος μιας ομάδας. Οπότε, είτε βρεθείτε πολύ τυχεροί είτε όχι, σας περιμένει μια πολύ καλή εβδομάδα. Θα νιώθετε καλά με τα θετικά σας συναισθήματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments