Αθλητισμός

Μ’ αυτό “τρελάθηκε” ο Γιαννακόπουλος – Θα μείνει μόνο στο πρόστιμο; – Τι θα γίνει με Πασκουάλ;

Μ’ αυτό “τρελάθηκε” ο Γιαννακόπουλος – Θα μείνει μόνο στο πρόστιμο; – Τι θα γίνει με Πασκουάλ;
Τι θα γίνει στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα χθες. Πως αντιδρά ο Γιαννακόπουλος από εδώ και πέρα. Καυτό παρασκήνιο.

Σαν βόμβα έπεσε στον Παναθηναϊκό, την επομένη της ήττας από τον Ολυμπιακό, η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ρίξει πρόστιμο στην ομάδα σε περίπτωση που χαθεί το πρωτάθλημα. Ο Γιαννακόπουλος βλέπει πως η ομάδα του έμεινε πίσω στη σειρά και οφείλει τώρα να κάνει το break. Και θέλει να… τσιτώσει τους παίκτες του.

Αυτό που τρελαίνει τον Γιαννακόπουλο δεν είναι μία ήττα. Αλλά η προσπάθεια. Θέλει να βλέπει την ομάδα να προσπαθεί. Θυμηθείτε τι έγινε πέρσι με τη Φενέρ. Ο Παναθηναϊκός σχεδόν δεν πάλεψε. Έχασε με κάτω τα χέρια στη σειρά και ειδικά στην Τουρκία δεν… εμφανίστηκε καν. Με αποτέλεσμα να επιστρέψει η ομάδα με το περιβόητο πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη.

Εκείνη η… τιμωρία έφερε την αλλαγή εικόνας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΣΕΦ. Ο Παναθηναϊκός “ξύπνησε”, έδειξε άλλο πρόσωπο και πήρε την κούπα. Με τον ίδιο τρόπο προσπαθεί να αφυπνίσει την ομάδα ο Γιαννακόπουλος. Με μια… απειλή. Πρόστιμο αυτή τη φορά. Είναι όμως μόνο αυτό; Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της “Πράσινης” είναι ξεκάθαρες οι σπόντες για παίκτες. Και όχι μόνο.

Φέρει και ο Πασκουάλ μεγάλες ευθύνες και το γνωρίζει το αφεντικό της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ψυχικά έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν γίνεται να επηρεάζεται η ομάδα από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα για… 3-0 και εύκολη κατάκτηση πρωταθλήματος. Ο Καταλανός έχει κάνει λάθη. Και στη διαχείριση του ματς, αλλά και πριν απ’ αυτό. Ο Γκάμπριελ και ο Ντένμον είναι εκτός, όπως και ο Πέιν. Παίκτες που θα έδιναν λύσεις, τις οποίες δεν έδωσε ο Λοτζέσκι. Ούτε ο Ρίβερς, αλλά τον Αμερικανό κόντρα στον Ολυμπιακό δεν μπορείς να τον αφήσεις έξω.

Λάθη έγιναν και στο ματς. Με το σκορ στο 29-19, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε αντεπίθεση και ο Παναθηναϊκός… σκάλωσε. Και αντί να πάρει ο Πασκουάλ τάιμ άουτ όταν η διαφορά από τους 10 πήγε στους 4-5, πήρε όταν ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά με έναν πόντο. Κι όταν πλέον το γήπεδο έβραζε.

Κρίνονται όλοι σε αυτή τη σειρά. Μην ξεχνάμε πως αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει το πρωτάθλημα θα κλείσει σεζόν χωρίς κούπα μετά από 22 ολόκληρα χρόνια. Κάτι που δεν… χωνεύεται εύκολα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το είδατε; Τρελάθηκε ο Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ – Δείτε τις αντιδράσεις του (pics)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments