Lifestyle

Anthony Bourdain: Λουλούδια και σημειώματα έξω από το εστιατόριο του σεφ

Anthony Bourdain: Λουλούδια και σημειώματα έξω από το εστιατόριο του σεφ
Ο διάσημος Αμερικανός σεφ, Anthony Bourdain απαγχονίστηκε χθες σε πολυτελές ξενοδοχείο του Κάισερσμπεργκ, στην ανατολική Γαλλία.

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του σεφ, Anthony Bourdain ,σε ηλικία 61 ετών.

Ο διάσημος Αμερικανός σεφ απαγχονίστηκε χθες σε πολυτελές ξενοδοχείο του Κάισερσμπεργκ, στην ανατολική Γαλλία. Ο Άντονι Μπουρντέν, ήταν γνωστός, καθώς παρουσίαζε τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής «Parts Unknown».

Εκατοντάδες θαυμαστές συρρέουν έξω από το εστιατόριο «Brasserie Les Halles», όπου εργάστηκε ο ίδιος και αφήνουν τριαντάφυλλα και σημειώματα στη μνήμη του.

«Σε ευχαριστώ για αυτό που έδωσες σε αυτό τον κόσμο, μια βαθύτερη κατανόηση της κουλτούρας και του φαγητού», έγραφε ένα σημείωμα. «Άλλαξες τις ζωές μας για πάντα. Θα σε αγαπάμε πάντα», έγραφε ένα άλλο.

Η τηλεοπτική πορεία του ξεκίνησε το 2002 με την εκπομπή «Α Cook’s Tour», στο τηλεοπτικό δίκτυο Food Network. Tρία χρόνια αργότερα, μεταπήδησε στο Travel Channel, όπου η εκπομπή του, Anthony Bourdain: No Reservations, κατάφερε να αποσπάσει δύο βραβεία Emmy.

Το «Anthony Bourdain: Parts Unknown», το οποίο διανύει την 11η σεζόν του, πραγματοποίησε την τηλεοπτική πρεμιέρα του το 2013, στο τηλεοπτικό δίκτυο του CNN.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Άντονι Μπουρντέν: Η μεγάλη απώλεια του μαέστρου της γαστρονομίας (pics&vids)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments