Πολιτική

Σκοπιανό: Ο Τσίπρας στον Παυλόπουλο – Διάγγελμα ο Ζάεφ

Σκοπιανό: Ο Τσίπρας στον Παυλόπουλο – Διάγγελμα ο Ζάεφ
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για το Σκοπιανό και ήδη ακούγονται τα ονόματα που είναι τα πλέον πιθανά.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στο Σκοπιανό, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με τον σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ. 

Η συνομιλία διήρκησε περί τη μία ώρα ανάμεσα στους δύο ηγέτες και εν συνεχεία ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου και κατευθύνθηκε προς το προεδρικό μέγαρο, προκειμένου να ενημερώσει για τις εξελίξεις τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Eν συνεχεία ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να προχωρήσει σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, μία είδηση που υπάρχει από το πρωί και δεν έχει διαψευστεί από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ασφαλείς πληροφορίες από τα Σκόπια αναφέρουν πως και ο πρωθυπουργός της χώρας, Ζόραν Ζάεφ θα απευθύνει διάγγελμα στο λαό του γύρω στις 19:30.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν το διάγγελμα του Ζόραν Ζάεφ θα προηγηθεί του Αλέξη Τσίπρα ή θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα.

Αντιδρά η ΝΔ – Ζήτησε συνάντηση με Παυλόπουλο

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΝΔ επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον κ. Παυλόπουλο εκφράζοντας το αίτημα να έχουν συνάντηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε το αίτημα δεκτό και ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί εντός της ημέρας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρόκειται για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments