Πολιτική

Σκοπιανό: Άγριος σκοτωμός στο ΚΙΝΑΛ με τον Δανέλλη

Σκοπιανό: Άγριος σκοτωμός στο ΚΙΝΑΛ με τον Δανέλλη
Τι είχε δηλώσει ο Σπύρος Δανέλλης.

Τη δημόσια αποδοκιμασία του βουλευτή της ΔΗΣΥ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης ο οποίος, με συνέντευξή του σήμερα, είπε ότι το ΚΙΝΑΛ πρέπει να στηρίξει τη συμφωνία για την ονομασία της πΓΔΜ.

«Τίθεται θέμα συνοχής για το Κίνημα Αλλαγής, εάν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν υπερψηφίσει μαζί με το Ποτάμι τη συμφωνία για το Σκοπιανό» ανέφερε ο κ. Δανέλλης στο ραδιόφωνο 24/7 και τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας, επισημαίνοντας ότι το Ποτάμι θα πρέπει να επανεξετάσει την απόφασή του για κοινή πορεία με το ΚΙΝΑΛ εάν η ΔΗ.ΣΥ καταψηφίσει τη λύση.

«Ξεκίνησε από βουλευτής του Συνασπισμού, έγινε στην πορεία ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μετά πήγε στο Ποτάμι, ενώ τώρα θέλει να γυρίσει πίσω», σχολίασε, μιλώντας στη Βουλή ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε και πρόσθεσε:

«Εμείς που περάσαμε και παραμείναμε όρθιοι, λέμε σε όλους αυτούς ότι η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα».

Λίγο αργότερα ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς ανέφερε ότι δεν γίνονται αποδεκτές οι αναφορές του κ. Κωνσταντινόπουλου σε βάρος του συναδέλφου Σπύρου Δανέλλη και πρόσθεσε ότι το βήμα της Βουλής δεν είναι για να λύνονται εσωκομματικές συζητήσεις και διευθετήσεις. Ο κ. Μαυρωτάς εξέφρασε τη λύπη του γι΄αυτό που έγινε και εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον κ. Δανέλλη, που ήταν απών από την αίθουσα και έτσι δεν είχε την ευκαιρία να απαντήσει στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments