Αθλητισμός

Formula 1: Συνεχίζει το σερί η Mercedes και στα τρίτα δοκιμαστικά

Formula 1: Συνεχίζει το σερί η Mercedes και στα τρίτα δοκιμαστικά
Ο Βαλτέρι Μπότας επικράτησε στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών της Formula 1 στη Γαλλία συνεχίζοντας την καλή εμφάνιση των Mercedes και ευχάριστη έκπληξη ήταν οι άλλοι δύο οδηγοί που συμπλήρωσαν τις τρεις πρώτες θέσεις!

Ασταμάτητη δείχνει η Mercedes τις δύο πρώτες ημέρες στη Γαλλία και έχει καταφέρει να κρατήσει την πρωτιά και στις τρεις περιόδους των ελεύθερων δοκιμαστικών της Formula 1.

Σήμερα, στο FP3, ο Βαλτέρι Μπότας έκανε τον ταχύτερο γύρο και βρέθηκε στην πρώτη θέση. Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο, έρχεται από τη δεύτερη και την τρίτη θέση!

Ο Σάινθ της Renault και ο Λεκλέρκ της Alfa Romeo Sauber κατάφεραν να μπουν στις θέσεις «βάθρου», δείχνοντας πως έχουν πολύ καλό ρυθμό!

Η βρεγμένη πίστα έφερε και τον Αλόνσο σε υψηλή θέση, αφού κατάφερε να έρθει τέταρτος και ο Σεμπάστιαν Φέτελ κλείνει την πεντάδα. Φαντούρν, Γκασλί, Έρικσον, Πέρεθ και Ρικιάρντο είναι οι υπόλοιποι οδηγοί της δεκάδας και αν αναρωτιέστε που βρίσκεται ο Χάμιλτον, ο Ράικονεν και ο Φερστάπεν, η απάντηση είναι στην δωδέκατη, τη δέκατη τρίτη και την εικοστή θέση.

Δείτε τα αποτελέσματα, αναλυτικά!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments