Πολιτική

Επίθεση στον Τσίπρα στο Λονδίνο: “Προδότη πούλησες τη Μακεδονία”

Επίθεση στον Τσίπρα στο Λονδίνο: “Προδότη πούλησες τη Μακεδονία”
Προδότη χαρακτήρισαν τον Αλέξη Τσίπρα πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.

Ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου, το βράδυ της Δευτέρας.

Περίπου τέσσερις συγκεντρωμένοι Έλληνες του φώναξαν:

«Προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο», ενώ ένας άλλος του φώναξε: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο δρόμο αναφέρει ο ΣΚΑΙ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έδωσε καμία απάντηση και αρκέστηκε να χαμογελάσει. Ο Αλέξης Τσίπρας μόλις είχε συναντηθεί με Έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Λονδίνο για να έχει συνάντηση με την ομογένεια και την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι, καθώς επίσης και σειρά επαφών, μεταξύ άλλων με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου.

O Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί την Τρίτη το πρωί με νέους Έλληνες επιστήμονες ενώ με τη βρετανίδα πρωθυπουργό το απόγευμα της Τρίτης.

Να αναφερθεί, ότι μετά την επίθεση στο Λονδίνο, στην Αθήνα τον περιμένει όλη η αντιπολίτευση στη προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή που ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=BqaDIikxfU0

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments