Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Κολομβία – Σενεγάλη 1-0

Μουντιάλ 2018: Κολομβία – Σενεγάλη 1-0
Με ήρωα τον Γερί Μινά η Κολομβία πήρε μεγάλο "τρίποντο" στο Μουντιάλ απέναντι στη Σενεγάλη και έστειλε στους "16" την χώρα του.

Η Κολομβία προκρίθηκε στη φάση των «16» του Μουντιάλ 2018, αφού στο 3ο και καθοριστικό αγώνα του 8ου ομίλου της διοργάνωσης που έγινε στη Σαμάρα επικράτησε 1-0 της Σενεγάλης.

Το τέρμα πέτυχε για άλλη μια φορά ο Γερί Μίνα στο 74′.

Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την 2η του 7ου ομίλου (Βέλγιο ή Αγγλία), ενώ με τον αποκλεισμό της Σενεγάλης, που ισοβάθμησε με την Ιαπωνία αλλά λόγω καρτών έμεινε 3η, η Αφρική δεν θα έχει κανέναν εκπρόσωπο στους «16».

Οι Σενεγαλέζοι στο 77’ και το 78’ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και να πάρουν σκορ πρόκρισης, με τον Οσπίνα να κρατάει «ζωντανή» την Κολομβία, με το τελευταίο σφύριγμα του Μάζιτς, να βρίσκει του Λατίνους, ένα κουβάρι στο χώρο του κέντρου να πανηγυρίζουν την πρόκριση και τους Αφρικανούς να μην μπορούν να πιστέψουν πως αποκλείστηκαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Σενεγάλη (Αλιού Σισέ):

Ν’Ντιαγέ, Γκασαμά, Σανέ, Κουλιμπαλί, Σαμπαλί (74’ Βαγκέ), Σαρ, Κουγιατέ, Γκεγέ, Μπαλντέ (80’ Κονατέ), Μανέ, Νιάνγκ (86’ Σακό)

Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν):

Οσπίνα, Αρίας, Μίνα, Ντ. Σάντσες, Μόχικα, Κ. Σάντσες, Ουρίμπε (83’ Λέρνα), Κουαντράδο, Κιντέρο, Ροντρίγκες (31’ Μουριέλ), Φαλκάο (89’ Μπόρχα)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments