Αθλητισμός

Δεν τα βρήκαν Ολυμπιακός και Παπανικολάου – Θα γίνει νέο ραντεβού

Δεν τα βρήκαν Ολυμπιακός και Παπανικολάου – Θα γίνει νέο ραντεβού
Άκαρπη ήταν η πρώτη συνάντηση του εκπροσώπου του Κώστα Παπανικολάου με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια. Θα γίνει σύντομα και νέα συνάντηση.

Δεν βγήκε «λευκός καπνός» μετά την συνάντηση του εκπροσώπου του Κώστα Παπανικολάου με τον Αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργο Σκινδήλια. Ο Γιώργος Σφαιρόπουλος, μάνατζερ του Παπανικολάου, συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Γιώργο Σκινδήλια και συζήτησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα άσου όμως υπήρξε διαφορά στο οικονομικό σκέλος.

Μια εξέλιξη που προφανώς μετατρέπει σε «θρίλερ» την υπόθεση παραμονής του Παπανικολάου με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα γίνει σύντομα και νέο ραντεβού με στόχο να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ξημερώματα υπήρξε δημοσίευμα πως ο Παπανικολάου σκέφτεται την επιστροφή του στο ΝΒΑ. Μια νέα διάσταση στην υπόθεση του Έλληνα φόργουορντ που έβαλε ο Ιαν Μπέγκλεϊ, δημοσιογράφος του αμερικανικού ESPN.

Μετά την χθεσινή παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στόχος του Ολυμπιακού και του Μπλατ είναι να μείνουν τόσο ο Παπανικολάου όσο και ο Παπαπέτρου. Για την υπόθεση του δεύτερου μάλιστα θα υπάρξει το απόγευμα το πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών με την ελπίδα να καταλήξει σε συμφωνία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments