Αθλητισμός

Μένει ελεύθερος ο Οκάρο Ουάιτ, πλησιάζει ο Παναθηναϊκός

Μένει ελεύθερος ο Οκάρο Ουάιτ, πλησιάζει ο Παναθηναϊκός
Ο Οκάρο Oυάιτ δείχνει να… οδεύει προς απελευθέρωση από τους Καβαλίερς. Αν γίνει αυτό, τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος του παίκτη προς την Ελλάδα και το τριφύλλι.

Όπως έχετε διαβάσει, ο Οκάρο Ουάιτ παίζει πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να προσθέσει ακόμα έναν… πυραυλοκίνητο παίκτη στο ρόστερ του και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Και φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στο να τα καταφέρει με τον πρώην πάουερ φόργουορντ του Άρη.

Τα τελευταία νέα που ήρθαν από τις ΗΠΑ ήχησαν ευχάριστα στ’ αυτιά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Ο Οκάρο Oυάιτ δείχνει να… οδεύει προς απελευθέρωση από τους Καβαλίερς. Αν γίνει αυτό, τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος του παίκτη προς την Ελλάδα και το τριφύλλι.

Οι «πράσινοι» αισιοδοξούν ότι οι πληροφορίες για το λύσιμο του συμβολαίου του 26χρονου πάουερ φόργουορντ θα βγουν αληθινές.

Έτσι η ομάδα θα μπορέσει να εξαπολύσει την αντεπίθεσή της για να εντάξει στο ρόστερ της τον Αμερικανό, ο οποίος αποτελεί τον απόλυτο στόχο του τριφυλλιού για τον ξένο πάουερ φόργουορντ που αναζητάει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments