Ελλάδα

Στους 88 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής

Στους 88 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής
Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων που έχασαν την ζωή τους από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής. Μια 42χρονη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της και έχασε την μάχη με την ζωή.

Στους 88 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Την τελευταία της πνοή άφησε περίπου στις δύο τα ξημερώματα μια 42χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ, έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα κατά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Μάχη για τη ζωή δίνουν άλλοι εννέα άνθρωποι που νοσηλεύονται διασολινομένοι στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων της Αττικής.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας ο αριθμός των εγκαυματιών που παραμένουν σε νοσηλεία είναι 46 ενήλικες.

Επίσης δύο παιδιά βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Μπορεί να μην ταυτοποιηθούν όλα τα θύματα στο Μάτι

Συνεχίζεται το θρίλερ που αφορά την ταυτοποίηση των νεκρών στο Μάτι, αφού σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος της ελληνικής αστυνομίας, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιοι σοροί που βρέθηκαν ή θα βρεθούν από την φονική πυρκαγιά να μην ταυτοποιηθούν ποτέ.

Αυτό είπε μεταξύ άλλων η Υποστράτηγος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Πηνελόπη Μηνιάτη που έχει αναλάβει την ταυτοποίηση των θυμάτων της πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα, είπε μάλιστα πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο αναμένεται.

Η Πηνελόπη Μηνιάτη μετείχε και στις έρευνες για την πτώση της μοιραίας πτήσης 522 της «Helios Airways» η οποία εκτελώντας στο δρομολόγιο Λάρνακα-Πράγα, κατέπεσε στην περιοχή του Γραμματικού στην Αττική τον Αύγουστο του 2005.

«Μπορεί.. Στο «Helios» τρεις άνθρωποι δεν βρέθηκαν ποτέ, παρόλο που ήταν μια «κλειστή λίστα» σε ένα αεροπλάνο» είπε η υποστράτηγος.

«Αυτή η περίπτωση είναι πολύ δυσκολότερη, τεχνικά το ονομάζουμε «ανοικτό σύστημα». Μετά βρίσκονται σοροί, μπορεί… είναι κάτι που το περιμένουμε», κατέληξε η η Υποστράτηγος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments