Ελλάδα

Μάτι: Βίντεο ντοκουμέντο – Άνθρωποι στη θάλασσα δεν μπορούν να ανασάνουν από τον καπνό

Μάτι: Βίντεο ντοκουμέντο – Άνθρωποι στη θάλασσα δεν μπορούν να ανασάνουν από τον καπνό
Συγκλονιστικό βίντεο από το Μάτι.

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα νέο βίντεο από το Μάτι, το οποίο απεικονίζει την απόγνωση των ανθρώπων που βρίσκονταν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς.

Άνθρωποι όλων την ηλικιών προσπαθούν απεγνωσμένα να πάρουν ανάσα την ώρα που ο αέρας σπρώχνει τον καπνό της πύρινης λαίλαπας προς την ακτή.

Στο βίντεο, φαίνονται δεκάδες άνθρωποι να κάθονται στα βράχια, καλύπτοντας το πρόσωπό τους με ρούχα καθώς η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

Δείτε το τρομερό βίντεο από το Μάτι:

Στους 91 τα θύματα – 25 οι αγνοούμενοι

Συνεχίζεται η τραγωδία στο Μάτι. Οι νεκροί σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής έχουν φτάσει πλέον τους 91, ενώ άλλα 25 άτομα συνεχίζουν να αγνοούνται.

Η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ανακοίνωσε τα εξής:

«Σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικης από τη διαδικασία και τη ταυτοποίησης προκύπτει ότι: Οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 25 άτομα, οι οποίοι έχουν δηλωθεί επισήμως από οικεία τους πρόσωπα στην υπηρεσία μας και για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται.

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την ταυτοποίηση 59 σορών, ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση για άλλες 28.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας κατέληξαν τέσσερα άτομα τα οποία νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής».

Πηγή βίντεο: 902

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments