Ελλάδα

Πυρκαγιές Αττικής: Στους 89 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι – Κατέληξε 55χρονη εγκαυματίας

Πυρκαγιές Αττικής: Στους 89 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι – Κατέληξε 55χρονη εγκαυματίας
Μία γυναίκα 55 ετών, κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι στους 89.

Ακόμα ένας νεκρός προστέθηκε στην λίστα με τα θύματα από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι  Αττικής. Μία 55χρονη εγκαυματίας, που νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας στον Ευαγγελισμό άφησε την τελευταία της πνοή, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 89. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ 1, η γυναίκα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ευαγγελισμού και έδινε μάχη για την ζωή της αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Συνολικά 38 τραυματίες νοσηλεύονται ακόμη, ενώ από αυτούς οι 8 είναι στην εντατική. Σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό της Πυροσβεστικής τα θύματα ήταν 87, στα οποία όμως προστίθενται, η άτυχη Μαργαρίτα, η μητέρα του βρέφους που άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή και η 55χρονη που έχασε χθες τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική δύο από τα θύματα, δεν είναι δυνατό να ταυτοποιηθούν, καθώς δεν έχουν αναζητηθεί από τους συγγενείς τους, ώστε να γίνει η διαδικασία της αναγνώρισής τους μέσω DNA.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments