Διεθνή

Ερντογάν: Εμείς γονατίζουμε μόνο στον Θεό

Ερντογάν: Εμείς γονατίζουμε μόνο στον Θεό
Η απάντηση του Ερντογάν στο τελεσίγραφο του Τραμπ για τον Αμερικανό πάστορα.

Ο πρόεδρος Ερντογάν απάντησε στο τελεσίγραφο της Ουάσινγκτον για την απελευθέρωση του Αμερικανού πάστορα, που επέφερε τη ρήξη μεταξύ των δύο χωρών και δηλώνει στον Αμερικανό πρόεδρο ότι «μόνο στον Θεό γονατίζουμε»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, σε δεύτερη ομιλία του στην επαρχία Ορντού (σε συνέχεια εκείνης της Ριζούντα) κατακεραύνωσε εκ νέου τις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι «ανταλλάσσει έναν στρατηγικό εταίρο με έναν πάστορα». «Απευθύνομαι για μία ακόμη φορά στις ΗΠΑ. Είναι ντροπή, ντροπή! Προτιμάτε έναν πάστορα από έναν στρατηγικό εταίρο σας στο ΝΑΤΟ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Μας απειλούν. Δεν μπορείτε να τιθασεύσετε αυτό το έθνος με τη γλώσσα των απειλών. Εμείς απλώς γονατίζουμε ενώπιον του Θεού. Θα είναι λάθος να προσπαθήσουν να τιμωρήσουν την Τουρκία για έναν ιερέα. Θα κάνουμε ότι απαιτεί η τουρκική Δικαιοσύνη. Εδώ είναι Τουρκία. Δεν είναι μια χώρα που την κάνει ό,τι θέλει ο καθένας. Νομίζουν ότι θα καταστρέψουν την Τουρκία έτσι εύκολα μέσω του νομίσματος», τόνισε.

Το τελεσίγραφο του Ντόναλντ Τραμπ το αποκάλυψε ο ίδιος ο Ερντογάν μιλώντας σε υποστηρικτές του στην Ριζούντα της Μαύρης Θάλασσας.

Απευθυνόμενος στο πλήθος τόνισε:« Θέλουν να απελευθερώσουμε μέχρι αύριο (σσ. σήμερα) το απόγευμα τον Μπράνσον με απειλές», ανέφερε ο Ερντογάν, αναφερόμενος στις αποφάσεις των ΗΠΑ ως «ρουκέτες σε οικονομικό πόλεμο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments