Γυναίκα

8+2 κομπλιμέντα που θα τον κάνουν αυτοκόλλητο μαζί σου

8+2 κομπλιμέντα που θα τον κάνουν αυτοκόλλητο μαζί σου
Ποια είναι αυτά τα 8+2 κομπλιμέντα που θα τον κάνουν αυτοκόλλητο μαζί σου και γιατί πρέπει να τα κάνεις «ευαγγέλιο» στη ζωή σου; Εμείς θα σου δώσουμε κάποιες βασικές κατευθύνουσες.

Τώρα που είναι καλοκαίρι σίγουρα θα αναρωτιέσαι πώς γίνεται όλες οι φίλες σου να είναι ερωτευμένες και τα αγόρια τους να τρέχουν κυριολεκτικά πίσω από το φουστάνι τους. Τι κάνουν αυτές και δεν κάνεις εσύ που συνεχώς τσακώνεσαι με τον καλό σου που σε παρατάει «στα κρύα του λουτρού» προτιμώντας την ανδροπαρέα από σένα;

Φίλη μου δεν είναι θέμα τύχης αλλά στρατηγικής ή να το πω πιο κομψά συμπεριφοράς. Ο άντρας είναι μικρό παιδί. Έχει κι αυτός ανασφάλειες, χρειάζεται επιβεβαίωση, τρυφερές κουβέντες και φυσικά κομπλιμέντα.

Ο άντρας κολακεύεται όπως και εσύ με έναν καλό λόγο και μια σωστή συμπεριφορά. Η αγάπη και το ενδιαφέρον χρειάζονται «τροφή» για να κρατηθεί το ενδιαφέρον στα ύψη. Να θυμάστε πως ό,τι αφήνετε στην τύχη του αργά ή γρήγορα θα το αρπάξει μια άλλη ή αντίστοιχα ένας άλλος.

Ο ανικανοποίητος άνθρωπος και ο στερημένος φροντίδας και αγάπης στην αρχή θα το ανεχτεί πιστεύοντας πως είναι μια κρίση που θα περάσει. Όμως, δε θα κάτσει για καιρό «με σταυρωμένα χέρια». Αυτό σημαίνει πως σα λαγωνικό θα αρχίσει να ψάχνει το επόμενο ταίρι του ώστε να πάρει πόδι ο αδιάφορος ή η αδιάφορη σύντροφος..

Δεν είπαμε να προσποίησε, ούτε να υπερβάλεις. Απλά σκέψου πόσο «ψηλώνεις» όταν κάποιος σε κολακεύει και σε κάνει να νιώθεις βασίλισσα. Αυτό σημαίνει και πως ο άντρας, ανεξαρτήτως ηλικίας, θέλει να νιώθει το επίκεντρο της ζωής σου. Όσο τον κάνεις να νιώθει μικρός Θεός δε θα δίνει σε καμία άλλη γυναίκα ενδιαφέρον. Αυτό δε θέλεις κι εσύ;

Ποια είναι αυτά τα 8+2 κομπλιμέντα που θα τον κάνουν αυτοκόλλητο μαζί σου και γιατί πρέπει να τα κάνεις «ευαγγέλιο» στη ζωή σου; Εμείς θα σου δώσουμε κάποιες βασικές κατευθύνουσες.

Εσύ ως έξυπνο κορίτσι θα τις διαβάσεις και θα τις εφαρμόσεις με τις δικές σου προσθαφαιρέσεις βάσει του χαρακτήρα σου, αλλά και της προσωπικότητας του συντρόφου σου. Δεν είπαμε να έχεις δουλική συμπεριφορά, ούτε να προσποιείσαι. Απλά, να θυμάσαι πως η αγάπη φέρνει αγάπη και ο καλός λόγος έναν ακόμη πιο καλό.

Tips:

1. Πες του πόσο όμορφα νιώθεις που σε παίρνει το πρωί να σου πει «καλημέρα». Ακόμη κι αν το θεωρείς δεδομένο δεν είναι. Δώσε του να καταλάβει πως είναι το παν στη ζωή σου και πως λαμβάνεις θετική ενέργεια ακούγοντάς τον.

2. Πρότεινέ του να δείτε μαζί ποδόσφαιρο ακόμη και αν βαριέσαι θανάσιμα. Θα τον κολακέψεις γιατί θα του τονώσεις την αυτοπεποίθησή του και θα νιώσει πως έχει δίπλα στην αγαπημένη του ασχολία τον άνθρωπό του.

3. Αν είστε σε διακοπές πες του να σού βάλει αντηλιακό. Πες του πόσο όμορφα νιώθεις που σε χαϊδεύει και σε φροντίζει. Σε ανύποπτο χρόνο ανταπόδωσέ του τα χάδια και ψιθύρισέ του ένα kinky μήνυμα στο αυτί. Πίστεψέ με θα τον τρελάνεις. Θα τον κολακεύσεις και θα ανυπομονεί να βγάλει το κτήνος από μέσα του μαζί σου.

4. Κολάκευσέ τον για την προσπάθεια να ταιριάξει σωστά το t-shirt του με το παντελόνι του. Οι άντρες δεν το έχουν με το ντύσιμο. Άρα η προσπάθεια να είναι κομψός για σένα σημαίνει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεσαι.

5. Πες «ευχαριστώ» για τη μικρή έκπληξη που σου έκανε, ακόμη και αν εσύ τη θεωρείς μικρή και ανάξια επιβράβευσης. Με τον τρόπο αυτό τον ενθαρρύνεις να κάνει περισσότερες προσπάθειες γιατί η ευτυχία του εξαρτάται και από τη δική σου.

Tatouage+couple

6. Μαγείρεψε για σένα ή σου έφερε απ΄ έξω σουβλάκια ενώ εσύ ήθελες sushi; ; Δώσε του ένα φιλί και σκάσε ένα μεγάλο χαμόγελο. Πες του πόσο ευτυχισμένη και ευγνώμων είσαι που σας σκέφτηκε και αφιέρωσε χρόνο και για τους δύο σας. Δεν παίζει ρόλο το αποτέλεσμα αλλά η σκέψη και η προσπάθεια.

7. Θύμιζε του πόσο περήφανη είσαι για εκείνον και τα επιτεύγματά του. Όσο ανυψώνεις το ηθικό του τόσο πιο γοητευμένος θα νιώθει μαζί σου.

8. Πηγαίνετε μαζί στα μαγαζιά για να αγοράσεις ένα καυτό σετ εσώρουχα. Πες του όλο νόημα πως μόνο το δικό του γούστο εμπιστεύεσαι δεδομένου πως θέλεις να βλέπεις τον πόθο του για σένα να αστράφτει στα μάτια του.

9. Γράψε ένα ωραίο και τρυφερό σημείωμα και βάλτο κρυφά στο σάντουιτς που του ετοίμασες για το γραφείο. Θύμισέ του την παρουσία σου και πες του πόσο χαίρεσαι που έχεις ένα σύντροφο που σε κάνει καθημερινά καλύτερο άνθρωπο.

10. Τέλος να θυμάσαι να μην τον υποτιμάς ποτέ μπροστά σε φίλους ή συγγενείς, ακόμη και αν λέει πράγματα που δε συμφωνείς. Οι άνδρες έχουν αυξημένο εγωισμό, θυμώνουν εύκολα και κρατούν την πίκρα τους μέσα τους. Είμαι σίγουρη πως εκατοντάδες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό σου. Μη χάνεις χρόνο εφάρμοσέ τες και θα γίνει το ταίρι σου αυτοκόλλητο!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments