Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον: Ετοιμάζει σχέδιο ανατροπής της Μέι;

Μπόρις Τζόνσον:  Ετοιμάζει σχέδιο ανατροπής της Μέι;
Σχέδιο ανατροπής της Μέι από τον Μπόρις Τζόνσον, αποκαλύπτουν οι εφημερίδες Daily Mail και Sunday Times.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση που μεταδίδουν οι εφημερίδες Daily Mail και Sunday Times, που θέλουν τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον και τον πρώην συνεργάτης της Τερέζα Μέι, Σερ Λίντον Κρόσμπι να έχουν ετοιμάσει σχέδιο ανατροπής της βρετανίδας πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δύο άνδρες εργάζονται, ώστε να σαμποτάρουν το σχέδιο της Τερέζα Μέι για μια συμφωνία για την έξοδο της χώρας από την ΕΕ με σκοπό την αλλαγή της σκυτάλης στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Η ίδια η πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις δολοπλοκίες τους από συνεργάτες της που υπογραμμίζουν ότι ο Σερ Λίντον Κρόσμπι, ο οποίος υπήρξε ο εγκέφαλος πίσω από την επιτυχημένη προεκλογική καμπάνια του Μπόρις Τζόνσον για τη δημαρχία του Λονδίνου, επιθυμεί να εκδικηθεί την Βρετανή πρωθυπουργό, καθώς η τελευταία τον είχε κατηγορήσει για την κακή προεκλογική καμπάνια στις βουλευτικές εκλογές, την οποία είχε επίσης αναλάβει ο ίδιος.

«Ο Μπορις δεν τα έχει σκεφτεί όλα σωστά. Το σχέδιό του μπορεί να καταλήξει στην καθυστέρηση εξόδου απο την ΕΕ ή να μην υπάρξει καθόλου Brexit. Αν συμβεί αυτό, το κόμμα δεν θα τον συγχωρήσει» δήλωσε πηγή των Συντηρητικών στην Daily Mail.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments