Ελλάδα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ: Νεκρός ο 38χρονος γιος του

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ: Νεκρός ο 38χρονος γιος του
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στην Πεντέλη από τον θάνατο του 38χρονου γιου του νέου υφυπουργού Περιβάλλοντος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ: Θρικτό θάνατο βρήκε ο 38χρονος γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός του προκλήθηκε από πτώση, από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της οικίας όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του.

Το θλιβερό περιστατικό φαίνεται πως σημειώθηκε τα ξημερώματα.

Ο άτυχος 38χρονος, φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το γιο του Γιώργου Δημαρά.

Αυτή τη στιγμή, οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί αν η πτώση του 38χρονου στο κενό ήταν αποτέλεσμα δυστυχήματος ή αν ο άνδρας θέλησε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Ο Γιώργος Δημαράς

Ο Γιώργος Δημαράς είναι ο νέος υφυπουργός Περιβάλλοντος μετά τον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό στα τέλη Αυγούστου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Οικολόγους Πράσινους, ο κ. Δημαράς εξελέγη βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Αθηνών, στις εκλογές του 2015.

Ποιος είναι ο Γιώργος Δημαράς

Γεννήθηκε στον Άγιο Γεώργιο- Κουτσοχέρι Μεσολογγίου στις 16-12-1946 από αγροτική οικογένεια, τελείωσε την Παλαμαϊκή Σχολή Μεσολογγίου και μετακόμισε στην Αθήνα για σπουδές και εργασία. Είναι Πολ. Μηχανικός και ίδρυσεγραφείο μελετών και κατασκευών, παρακολούθησε και οικονομικές σπουδές στην ΑΣΟΕΕ. Στη δικτατορία συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα και στα γεγονότα του Πολυτεχνείου , συνελήφθη και βασανίστηκε.

Μεταδικτατορικά ενεργοποιήθηκε μέσα από την αριστερά και την οικολογία και αγωνίστηκε για ζητήματα δημοκρατίας, παιδείας, ειρήνης, κοινωνικής δικαιοσύνης και προστασίας περιβάλλοντος.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του έτους 2010 ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την “ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ” και εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής . Συμμετείχε στην επιτροπή χωροταξίας και αναπλάσεων καθώς και στην επιτροπή παιδείας και πολιτισμού.

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 συμμετείχε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια της εκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Οικολόγους Πράσινους και εκλέχτηκε Βουλευτής στη Β περιφέρεια Αθηνών, ως ο πρώτος Οικολόγος Πράσινος βουλευτής και ο πρώτος οικολόγος βουλευτής από τη διάλυση των Οικολόγων Εναλλακτικών το 1993. Συμμετέχει στην διαρκή επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής και στη μόνιμη επιτροπή περιβάλλοντος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments