Ζώδια

Ο Κριός και οι ωροσκόποι του – Αναλυτικές προβλέψεις (Μέρος Α’)

Ο Κριός και οι ωροσκόποι του – Αναλυτικές προβλέψεις (Μέρος Α’)
Ο Κριός ανάλογα με τον ωροσκόπο του.

Ο Κριός και οι ωροσκόποι του – Αναλυτικές προβλέψεις.

Κριός με Ωροσκόπο Κριό

Ο Κριός με Ωροσκόπο Κριό έχει ισχυρές απόψεις, για αυτό προσέξτε αν δεν συμφωνείτε μαζί του.

Μην προσπαθήσετε ποτέ να προδώσετε έναν Κριό με Ωροσκόπο Κριό. Θα τον εκνευρίσετε απίστευτα αφού η πρώτη σκέψη του είναι να είναι ειλικρινής και ευθύς μαζί σας.

Ο Κριός με Ωροσκόπο Κριό είναι αποφασιστικός αλλά οι αποφάσεις του είναι παρορμητικές. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως ο γρήγορος τρόπος σκέψης του είναι υπέροχος.

Οι άντρες Κριοί με Ωροσκόπο Κριό είναι πραγματικά ευγενείς, και δίνουν τα αισθήματά τους χωρίς κανένα λόγο.

Μερικές φορές, ο Κριός με Ωροσκόπο Κριό, είναι κάπως έντονος όταν κυνηγά κάποιον που τον ενδιαφέρει. Μερικοί Κριοί με Ωροσκόπο Κριό διώχνουν τους άλλους μακριά με αυτό τον τρόπο.

Οι Κριοί βασίζονται στις ορμές τους. Οι συγκεκριμένες ορμές είναι τόσο δυνατές που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Αν θέλουν να κάνουν κάτι το κάνουν. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, οι ιδιοτροπίες του Κριού με Ωροσκόπο Κριό συνήθως έχουν καλές προθέσεις.

Ο Κριός είναι ιδιότροπος.

Είναι γενναίος και κάνει οτιδήποτε θεωρεί σωστό.

Μην προσπαθήσετε ποτέ να τιθασεύσετε έναν Κριό με Ωροσκόπο Κριό. Μην περιμένετε κοινές πράξεις ή ενέργειες από αυτόν. Πάντα θα σας βγάζουν λάθος.

Κριός με Ωροσκόπο Ταύρο

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι κάπως αντιφατικός.

Αυτό το άτομο θα παλεύει ανάμεσα στον ιδιότροπο ζήλο του Κριού και στον ρεαλισμό του Ταύρου.

Κατά συνέπεια θα υπάρξουν λανθασμένες αποφάσεις ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την αγάπη και τα οικονομικά. Τα περισσότερα αποτελέσματα είναι συγκρούσεις, προβλήματα και διακλαδώσεις. Όταν αντιμετωπίζει αλλαγές νιώθει συναισθηματικά ανήσυχος και ενοχλημένος.

Όταν ένας Κριός με Ωροσκόπο Ταύρο γνωρίζει κάποιον που του αρέσει πολύ, δεν μπορεί να τον χορτάσει σεξουαλικά. Έτσι κάνουν σκληρό και παθιασμένο σεξ με αυτό το άτομο και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν μία σχέση.

Ο σύντροφος του Κριού με Ωροσκόπο Ταύρο δεν πρέπει να έχει θέματα δέσμευσης.

Το καλό με αυτόν τον συνδυασμό είναι πως σε ένα λεπτό, αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα ο συνδυασμός του γρήγορου μυαλού του Κριού μαζί με την Ταυρίσια λογική, τους βγάζει από τη δύσκολη κατάσταση.

Ο συνδυασμός Κριού με Ωροσκόπο Ταύρο τονίζει την πρωτοβουλία και την ανδρεία, αλλά προκαλεί επικίνδυνη συμπεριφορά. Αν ο Κριός βασιστεί στην λογική πλευρά του Ωροσκόπου Ταύρου θα φτάσει τους στόχους του πολύ πιο γρήγορα.

Κριός με Ωροσκόπο Δίδυμο

Ο Κριός με τους Διδύμους αποτελούν έναν καλό συνδυασμό Φωτιάς και Αέρα. Βγάζει στην επιφάνεια φυσικό ενθουσιασμό και αισιοδοξία.

Σαν Κριοί θέλετε άμεση ικανοποίηση και στους Διδύμους αρέσουν οι γρήγορες σχέσεις. Σαν Κριός με Ωροσκόπο Δίδυμο είστε ο μαέστρος του αυθορμητισμού.

Ακούτε, θυμάστε και εκφράζεστε εν συντομία.

Όταν θέλετε να πείτε κάτι, δεν μακρηγορείτε. Μπαίνετε κατευθείαν στο θέμα.

Ένα πραγματικό παράδειγμα είναι το twitter. Όταν κάποιος σας μιλά, σαν Κριοί με Ωροσκόπο Δίδυμο έχετε 140 ή λιγότερους χαρακτήρες στη διάθεσή σας.

Εξαιτίας του Ωροσκόπου σας, μερικές φορές, αντιμετωπίζετε το οτιδήποτε συναισθηματικό και οικείο με έναν πνευματικό τρόπο. Αν δηλαδή δεν το αγνοήσετε τελείως.

Το ζώδιο του Κριού και το ζώδιο των Διδύμων είναι παρορμητικά.

Όταν σας συναντούν άνθρωποι για πρώτοι φορά πιστεύουν πως είστε διαλλακτικοί, ειρηνοποιοί και επικοινωνιακοί. Όταν σας γνωρίσουν περισσότερο αντιλαμβάνονται πως είστε περισσότερο τύποι του «κάνε ό,τι θες επειδή και εγώ κάνω ό,τι θέλω κάθε φορά».

Έχετε μεγάλες ηγετικές ικανότητες. Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να φροντίσετε είναι την τάση σας να αλλάζετε συνεχώς τα πράγματα και να ψάχνετε για ποικιλία.

Κριός με Ωροσκόπο Καρκίνο

Ο συνδυασμός Κριού με Καρκίνο δεν είναι εύκολος.

Ο Ωροσκόπος Καρκίνος, τους κάνει ντροπαλούς όταν γνωρίζουν κάποιο νέο πρόσωπο.

Ο Κριός και ο Καρκίνος είναι επιθετικοί, αλλά με διαφορετικούς τρόπους.

Ο Ωροσκόπος Καρκίνος κάνει τον Κριό να μοιάζει προσεκτικό και στοργικό, αλλά προσέξτε τα νύχια του αν κάποιος τον εκνευρίσει.

Ο Κριός θα ρίξει το βλέμμα «μην τα βάζεις μαζί μου». Αυτή η διαφορά τρομάζει τους ανθρώπους.

Ο Κριός με Ωροσκόπο Καρκίνο είναι ταυτόχρονα γρήγοροι και προσεκτικοί. Αυτός ο τρόπος ζωής δημιουργεί μία ανισορροπία. Η συναναστροφή με μία τέτοια προσωπικότητα ίσως δημιουργήσει και σε εσάς κάποια ανισορροπία.

Ο Κριός με Ωροσκόπο Καρκίνο διατηρεί τη στάση «ο τολμών νικά». Όμως ο Ωροσκόπος Καρκίνος δεν θα επιτρέψει στον Κριό να βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο όπως για παράδειγμα ο Κριός με Ωροσκόπο Κριό.

Ο Ωροσκόπος Καρκίνος εμποδίζει την τάση του Κριού να στοιχηματίζει για το όφελός του.

Ο Κριός με Ωροσκόπο Καρκίνο είναι διφορούμενος και ψύχραιμος. Η φαντασία τους εξαφανίζεται όταν αποφασίζουν να κάνουν κάτι. Στην αντίθετη περίπτωση, η φαντασία τους εξουδετερώνει την επιθυμία τους να κάνουν κάτι, διότι ίσως φοβούνται για το αποτέλεσμα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments