Ελλάδα

 ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω κακοκαιρίας

 ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω κακοκαιρίας
ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ: Συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή τα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αττική, καθώς δρόμοι παραμένουν κλειστοί.

ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ: Συνεχίζονται και σήμερα τα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αττική.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει λάβει από τις 06:00 τα ξημερώματα, 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και κοπές δένδρων, κυρίως στα Μέγαρα, στην Καλλιθέα, στην Κηφισιά, στην Αγία Παρασκευή και στο Μοσχάτο.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, κλειστή είναι η περιοχή γύρω από το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», μεταξύ Ναυάρχου Βότση, Ισμήνης και παλιάς Παραλιακής.

Επίσης κλειστές παραμένουν η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας-Θήβας από το 5ο χιλιόμετρο και η παλαιά εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου, από το 38ο έως το 57ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι χτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η Πυροσβεστική έλαβε συνολικά πολλές κλήσεις για μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία καθώς και αντλήσεις υδάτων και κοπές δένδρων.

Χωρίς προβλήματα η Μάνδρα

Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου σημείωσε στον ΣΚΑΙ ότι οι κάτοικοι στη Μάνδρα έχουν απομακρύνει προληπτικά τα αυτοκίνητά τους από δρόμους που είχαν πλημμυρίσει παλαιότερα, όμως για την ώρα δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Νωρίτερα το βράδυ ανεστάλησαν τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου μεταξύ Κιάτου και Κορίνθου, λόγω συσσώρευσης υδάτων στις ράγες και μικρής κατολίσθησης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε πως μεταφέρει τους επιβάτες με λεωφορεία. Η κατολίσθηση δεν προκάλεσε κάποιον τραυματισμό.

Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου – Ελεύθερη η κίνηση προς Πάτρα

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, από το ύψος των διοδίων Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα και στη Λ. Ποσειδώνος, που είχαν κλείσει λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Για επτά ολόκληρες ώρες, από τις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 04:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, είχε κλείσει το ρεύμα προς Πάτρα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω των κατολισθήσεων και των πλημμυρικών φαινομένων που προκάλεσε στον διάβα του ο κυκλώνας «Ζορμπάς», δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments