Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (3/10/18)

Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (3/10/18)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη.

ζώδια σήμερα Κριός

Δώστε λίγη περισσότερη σημασία στις μικρές αλλά αισθησιακές λεπτομέρειες του σπιτιού σας, αγαπητοί Κριοί! Η ανάγκη σας να ομορφύνετε τους χώρους σας, θα επεκταθεί και στο εργασιακό περιβάλλον.

Στολίστε το γραφείο σας με μια σπιτική νότα που θα ζεσταίνει την καρδιά σας. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 5ο Οίκο σας της έκφρασης, κεντρίζοντας την ευγλωττία και τον μαγνητισμό σας. Ενδείκνυται να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας ή να βγείτε προετοιμασμένοι να σαρώσετε!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ακόμα και τα καλύτερα πράγματα έχουν ένα τέλος, αγαπητοί Ταύροι. Αυτό αφορά και τις φιλίες, όπως θα σας θυμίσει η Σελήνη από τον Καρκίνο και τον 3ο Οίκο σας των συμπράξεων. Ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά φίλοι σας; Από επενδυτικής πλευράς, ποιοι έχουν απόδοση και ποιοι όχι;

Πρέπει να πάψετε να σπαταλάτε ενέργεια για τους άλλους και να αρχίσετε να δίνετε προτεραιότητα και στις δικές σας ανάγκες. Αν το φιλικό περιβάλλον είναι απαιτητικό, έχει φτάσει η στιγμή να το διευρύνετε. Όταν αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, θα δείτε ότι η αντίδραση θα φέρει πιο κοντά σας όσους νιώσουν ότι τους απομακρύνετε!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Τα μάτια σας εστιασμένα στα αποτελέσματα, αγαπητοί Δίδυμοι! Όσοι κι αν είναι οι πειρασμοί στην πορεία σας, εσείς πρέπει να χειριστείτε τις συγκυρίες και τα παρελκόμενά τους. Το μυαλό σας παίρνει φωτιά και η όρεξή σας αυξάνετε, για να ξεπεράσετε τα όρια της αποδοτικότητάς σας. Βάλτε προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σας αλλά φροντίστε να αφήσετε χρόνο και για όσα αγαπάτε να κάνετε. Μήπως λέτε στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν, αντί γι’ αυτά που θα έπρεπε; Παραμερίστε τις στρατηγικές και εστιάστε στην αυθεντικότητα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Όρια, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα από το ζώδιό σας, καλώντας σας να τιμήσετε τις ατομικές σας ανάγκες. Επιστρατεύστε την επιφυλακτικότητα και τη διακριτικότητά σας αν δυσκολευτείτε να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων. Αν κάποιος φαντάζει να σας ακούει με προσοχή, δεν αποκλείεται να θέλει να σας εκμαιεύσει πληροφορίες. Επειδή δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι για κανέναν, αποφύγετε να αποκαλύψετε τα μυστικά σας ή να μιλήσετε για άλλα άτομα. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 2ο Οίκο σας της πολυτέλειας. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα μάτια των πολλών και περιποιηθείτε τον εαυτό σας και το ταίρι σας!

ζώδια σήμερα Λέων

Κουνήστε το μαντήλι, αγαπητοί Λέοντες! Η περηφάνια σας θα δεχτεί ένα πλήγμα νωρίς σήμερα, εξαιτίας της ευαίσθητης Σελήνης στον 12ο Οίκο σας των λήξεων. Αφήστε πίσω σας κάθε πικρία που καθυστερεί την πορεία σας, δεν υπάρχει λόγος να χρονοτριβείτε άλλο. Κινηθείτε γρήγορα προς τους στόχους σας, γιατί διαφορετικά θα μείνετε στάσιμοι να κοιτάτε το δέντρο και θα χάσετε το δάσος. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στα δικά σας διαμερίσματα και θα βελτιώσει κατά πολύ τη διάθεσή σας. Με την επιπλέον εύνοια σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση και τα ταξίδια, αναζητήστε εκείνα τα σεμινάρια ή εργαστήρια που θα διευρύνουν τα ταλέντα σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Το ότι είστε ένα άτομο δεν σημαίνει ότι είστε μόνοι, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη από τον Καρκίνο και τον 11ο Οίκο σας των ομάδων, θα σας θυμίσει ότι τα σύνολα δεν έχουν «εγώ». Κάντε συναντήσεις, συνεργαστείτε, δημιουργήστε και απολαύστε την επιτυχία σας για κάθε έγκαιρη διεκπεραίωση. Αργότερο το φεγγάρι θα περάσει στον Λέοντα και τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από το πλήθος. Χαλαρώστε με λίγη γιόγκα και ένα απολαυστικό αφρόλουτρο. Η απλότητα θα σας χαρίσει ηρεμία!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Μην τα παρατάτε λίγο πριν το θαύμα, αγαπητοί Ζυγοί! Με τη Σελήνη στον ασταμάτητο 10ο Οίκο σας αρχικά, θα έχετε την ορμή να περάσετε τη γραμμή τερματισμού. Εστιάστε στον στόχο και αποφύγετε κάθε περισπασμό, μέχρι να ολοκληρώσετε. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 11ο Οίκο σας των ομάδων, κάνοντάς σας περιζήτητους. Αξιοποιήστε το κλίμα για να κάνετε διασυνδέσεις ισχύος, αποδεχθείτε κάθε πρόκληση, ρισκάρετε στον τομέα της τεχνολογίας. Τα αγαθά αποκτώνται με κόπο!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η ενέργεια που θα σας κατακλύσει αρχικά σήμερα, θα δυσκολεύει τη συγκέντρωσή σας. Αυτό οφείλεται στη Σελήνη, που θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Αδράξτε την ευκαιρία για μια μικρή απόδραση, αν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σας. Αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει στον Λέοντα, θα πυροδοτήσει τον 10ο Οίκο σας της επίτευξης. Οι πρωινές εξερευνήσεις σας μπορεί να σας οδηγήσουν και σε μια καινοτόμα ιδέα που θα βοηθήσει την καριέρα σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Η ανάγκη για σύμπραξη θα σας συνεπάρει σήμερα, αγαπητοί Τοξότες! Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας των δεσμών αρχικά, δεν πρέπει να παρασυρθείτε και να πιέσετε τους άλλους. Καλύτερα μην έχετε κανέναν, παρά τον λάθος άνθρωπο. Μην σας φοβίσει να είστε μοναχικοί λύκοι… Η ανεξάρτητη φύση σας θα αφυπνιστεί αργότερα, που το φεγγάρι θα περάσει στον Λέοντα και τον 9ο Οίκο σας της απελευθέρωσης. Ακόμα και οι δεσμευμένοι θα θελήσετε να «αλητέψετε» λίγο το βράδυ!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Διαφωνίες με το άτομο που λατρεύετε, αγαπητοί Αιγόκεροι; Δεν αποκλείονται στην αρχή της ημέρας, που η εύθικτη Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον τομέα των σχέσεών σας. Αντί να θεωρήσετε τα χειρότερα, βρείτε χρυσές τομές για να ελιχθείτε στη συζήτηση. Ακούτε ο ένας τον άλλον με σεβασμό και κατανόηση; Αν δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε, συμφωνήστε ότι διαφωνείτε. Τα συναισθήματα θα γίνουν πιο έντονα αργότερα, που η Σελήνη θα μπει στον Λέοντα και στον 8ο Οίκο σας της οικειότητας. Η ερωτική διάθεση θα φουντώσει και ίσως να συνοδεύεται από κτητικές τάσεις. Προσέξτε να μην εκφράσετε παράλογες απαιτήσεις!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Θέλετε χόρτα ή πατάτες τηγανητές, αγαπητοί Υδροχόοι; Η Σελήνη από τον Καρκίνο και τον 6ο Οίκο σας της υγείας, προτείνει το πρώτο στην αρχή της ημέρας. Παράλληλα, επιστρατεύστε την οικολογική σας συνείδηση και επιλέξτε να στηρίξετε επωνυμίες με ηθικές πρακτικές απέναντι στο περιβάλλον. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον Οίκο σας των σχέσεων, προωθώντας τα δυναμικά δίδυμα. Αναζητήστε άτομα που έχετε χάσει την επαφή, συνεργάτες που είναι αποδοτικοί όσο εσείς για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας εγχειρήματα!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αναρωτιέστε για την κατάσταση μιας σχέσης, αγαπητοί Ιχθύες; Η ευθύνη είναι δική σας, γιατί δεν ήσασταν ειλικρινείς και ξεκάθαροι. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα, για να καταλάβετε πού κάνατε λάθη. Η τάση σας να ερωτεύεστε τις δυνατότητες των άλλων, έχει αυτά τα αποτελέσματα. Το εν λόγω άτομο έχει ήδη φύγει, γι’ αυτό προσαρμόστε ανάλογα τις προσδοκίες σας αντί να μένετε άπραγοι και να ελπίζετε… Το πέρασμα της Σελήνης στον 6ο Οίκο σας του ρεαλισμού, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε την πραγματικότητα. Μόνο αν αποδεχθείτε τους ανθρώπους γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτά που θέλετε από αυτούς, θα φτάσετε στην εσωτερική γαλήνη!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments