Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα (8/19/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα (8/19/18)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα.

ζώδια σήμερα Κριός

Έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Κριοί. Αν νιώθατε να φτάνετε στα όριά σας, σήμερα μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης. Η ατμόσφαιρα θα αρχίσει να βελτιώνεται και το μέλλον σας θα φαντάζει πιο ρόδινο απ’ όσο φανταστήκατε.

Μιλήστε ειλικρινά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και εκφράστε τα ζητούμενά σας. Τουλάχιστον στην κρεβατοκάμαρα, η ζωή βάζει ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Οι εξελίξεις σας προσεγγίζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εσείς πρέπει να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, αγαπητοί Ταύροι! Ακόμα κι αν σας ταράξουν ή σας βγάλουν από την πορεία σας, πρέπει να διατηρήσετε τη διαύγεια και την ψυχραιμία σας.

Όσο πιο ανοικτοί φανείτε στο να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, τόσο πιο αίσια αποτελέσματα θα απολαμβάνετε στο μέλλον. Το νέο περιβάλλον δεν θα απέχει από τις προσδοκίες σας, κάτι που θα συμβάλλει στην απόφασή σας να αναδιοργανωθείτε και να δράσετε.

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Η ατμόσφαιρα σήμερα θα είναι εξαιρετικά αίσια για εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι! Θα σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεστε για να βάλετε σε σειρά τα μελλοντικά σας σχέδια και να περάσετε στην υλοποίησή τους. Πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σας, προκειμένου να κατασταλάξετε για τη διαδρομή που θα χαράξετε στο εξής. Μην αμελήσετε να ασχοληθείτε και με κάποια οικογενειακά θέματα που χρειάζονται τη συμβολή σας.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Σήμερα καλείστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις για το μέλλον σας, αγαπητοί Καρκίνοι. Τα άστρα ευνοούν την επίλυση των πολλών θεμάτων που έχουν βαλτώσει και σας προβληματίζουν για καιρό. Πρέπει να ηρεμήσετε, για να καταφέρετε να κάνετε τις σωστές επιλογές. Σύντομα θα δείτε ότι σημειώνετε πρόοδο και ανταμείβεστε για τους κόπους σας, χωρίς να αφήνετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

ζώδια σήμερα Λέων

Πολλές εξελίξεις κατέκλυσαν τη ζωή σας τελευταία και έχουν επιφέρει αναστάτωση, αγαπητοί Λέοντες. Τώρα χρειάζεστε ψυχραιμία και άμεσους χειρισμούς, για να επιλύσετε θέματα που παραμελήσατε για καιρό. Αφιερώστε χρόνο για να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα στο καινούργιο περιβάλλον. Η συγκροτημένη σκέψη και μια συνετή στρατηγική, θα σας κάνουν ξανά δημιουργικούς και θα προχωρήσετε στην υλοποίηση των ονείρων σας. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας, για να σας στηρίξουν στο ψυχολογικό κομμάτι.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Σήμερα πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση, αγαπητοί Παρθένοι! Μην εμπιστεύεστε όσους σας προσεγγίζουν, όσο κι αν δηλώνουν ότι θέλουν να σας βοηθήσουν. Το πιο πιθανό είναι να μην έχουν αγαστές προθέσεις, γιατί προσβλέπουν σε κάποια οφέλη από εσάς… Κινηθείτε αργά και σταθερά, για να εντοπίσετε τα προβλήματα και να μην βγείτε από την πορεία που έχετε χαράξει.

ζώδια σήμερα Ζυγός

Η χαρωπή διάθεση που θα σας διέπει σήμερα, θα σας κάνει εξαιρετικά δημιουργικούς και πνευματώδεις! Η ώθηση που λαμβάνετε, θα σας πάει προς τη σωστή κατεύθυνση για να κάνετε αλλαγές που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητά σας. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί χρειάζονται στρατηγικό χειρισμό και περιορισμό των αχρείαστων δαπανών. Αν και ο χρόνος σας θα είναι περιορισμένος, δεν πρέπει να αμελήσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Προσφέρετε τη βοήθεια που θα σας ζητηθεί.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις θα σας ωθήσουν να κάνετε τον απαραίτητο εσωτερικό διάλογο, αγαπητοί Σκορπιοί. Όλα είναι θολά και μπερδεμένα στο μυαλό σας, γι’ αυτό χρειάζεστε εστίαση και διαύγεια. Αντί να σας καταβάλει το περιβάλλον που επικρατεί, χειριστείτε το ως μια ευκαιρία αναθεώρησης των καταστάσεων. Η αξιολόγηση, η οργάνωση και οι απαραίτητες αλλαγές, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε και να αποφύγετε ακραίες και αναποτελεσματικές αντιδράσεις.

ζώδια σήμερα Τοξότης

Έχει φτάσει η στιγμή να βάλετε καινούργιες βάσεις στη ζωή σας, αγαπητοί Τοξότες! Πρέπει να προστατευθείτε από τα προβλήματα και τις καταστάσεις που εμποδίζουν την πρόοδό σας, με την αποφασιστικότητα που αρμόζει στις δυναμικές εξελίξεις που θέλετε να πετύχετε. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε κάπως, προκειμένου να βρείτε την ισορροπία σας. Μην αντισταθείτε σε αυτή την παρόρμηση, ακούστε το ένστικτό σας.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Πολλές διαδοχικές εξελίξεις θα διαταράξουν τη ρουτίνα σας σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η ανατροπή του προγράμματός σας έχει στόχο να σας δείξει τις λύσεις, σε προβλήματα που έχετε αφήσει να χρονίσουν. Αν διατηρήσετε την ψυχραιμία και την εστίασή σας, θα καταφέρετε να μπείτε σε αποδοτική πορεία και να προσαρμοστείτε στα καινούργια αίσια δεδομένα!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Ετοιμαστείτε για ανανεώσεις και θετικές αλλαγές σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Μελετήστε όλες τις πτυχές των σχεδίων σας για το μέλλον με βάση τα καινούργια δεδομένα, για να στήσετε την ενδεδειγμένη στρατηγική. Έτσι θα λύσετε και όσα θέματα σας κρατούσαν πίσω. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας. Παρά τον φόρτο εργασίας σας, μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Πολλά θέματα έχουν αναστατώσει τη σκέψη σας, αγαπητοί Ιχθύες. Έχετε πολλές εκκρεμότητες, κάτι που σας έχει κουράσει και χρειάζεστε άμεσα επαναφόρτιση των αντοχών σας. Παραμείνετε εστιασμένοι στις ανάγκες της περιόδου και κάντε ένα βήμα τη φορά. Διαφορετικά, θα βυθίζεστε όλο περισσότερο στον βάλτο της απραξίας και θα ακολουθείτε λάθος διαδρομές. Η επιλογή είναι δική σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments