Ο διάσημος ράπερ έχει δεχθεί πολλές φορές στο παρελθόν κριτική για την υποστήριξή του στον Αμερικανό πρόεδρο και αυτή τη φορά επέλεξε να “στήσει” ένα επικοινωνιακό show.
Δεν δίστασε, λοιπόν, να βρίσει μπροστά στις κάμερες αλλά και να πει ότι ο Τραμπ τον κάνει να αισθάνεται σαν τον Superman, ενώ το Twitter είχε πάρει φωτιά.
Η συνάντησή τους θα αφορούσε στην αναθεώρηση του συστήματος των φυλακών, τα πράγματα στη συνέχεια, όμως, πήραν άλλη τροπή…
Ο Kanye West ξεκίνησε να δίνει ένα δεκάλεπτο μονόλογο όπου μεταξύ άλλων έβρισε όταν αναφέρθηκε σε όσους προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το να φορέσει το καπέλο, ενώ αγκάλιασε τον Τραμπ λέγοντας «Τον αγαπώ αυτόν τον τύπο»!
Διάσημοι ράπερ σχολίασαν αρνητικά αυτή τη συνάντηση, με τον Diddy να λέει «πείτε του να με πάρει τηλέφωνο» και τον Τ.Ι. να την περιγράφει ως την πιο ντροπιαστική στιγμή κίνηση απελπισίας.
Αθηνά Οικονομάκου: "Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για τέτοια πράγματα, δεν μου αρέσει και το γνωρίζετε"
"Φυσικά και λέω την ηλικία μου. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία και τον χρόνο. Να είμαστε καλά, γεροί και υγιείς και να μεγαλώνουμε, αυτή είναι η ουσία", δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου - Δείτε το βίντεο με όσα είπε η γνωστή ηθοποιός
Μετά από μια τελετή διάρκειας περίπου 1,5 ώρας ο κ. Τασούλας είναι πλέον ο 9ος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, διαδεχόμενος την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον επικεφαλής του ESM - Στο επίκεντρο οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
«Ο κόσμος αλλάζει, η Ευρώπη πρέπει να είναι ενωμένη και πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό» είπε ο Πιερ Γκραμενιά στον πρωθυπουργό
Το σχόλιο σας