Τεχνολογία

Youtube: Έπεσε για λίγες ώρες και στο Twitter έδωσαν “ρέστα” (pics&vids)

Youtube: Έπεσε για λίγες ώρες και στο Twitter έδωσαν “ρέστα” (pics&vids)
Το Youtube "έπεσε" τα ξημερώματα και οι χρήστες του Twitter άρχισαν το... πάρτι με το χάσταγκ #youtubedown.

Σοβαρά προβλήματα πρόσβασης στο Youtube αντιμετωπίζουν χρήστες από όλο τον κόσμο, καθώς η γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «έπεσε» τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όποιος χρήστης δοκίμαζε να μπει στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έβλεπε στην οθόνη το παρακάτω μήνυμα:

Μετά από λίγες ώρες το δημοφιλές δίκτυο επανήλθε και οι χρήστες μπορούν πλέον να “ξεναγούνται” κανονικά σε αυτό.

Μάλιστα οι ίδιοι οι ιθύνοντες του Youtube ενημέρωσαν μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter πως υπάρχει πρόβλημα, γράφοντας. “Εργαζόμαστε για την επίλυση αυτού του ζητήματος και θα σας ενημερώσουμε μόλις το διορθώσουμε. Ζητούμε συγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει. Θα σας κρατάμε ενήμερους”.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες που το Youtube “πέφτει”, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο. Η τηλεόραση του Youtube είχε υποστεί διακοπή κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, σε μια ώρα… αιχμής. Επίσης, τον περασμένο Απρίλιο είχε παρατηρηθεί μείωση των καναλιών για λίγες ώρες.

Η πιο περίφημη “παύση” του Youtube πάντως είχε έρθει πριν από μια δεκαετία. Τότε που η κυβέρνηση του Πακιστάν είχε προκαλέσει κατά λάθος μια παγκόσμια χρονοτριβή στο Youtube προσπαθώντας να λογοκρίνει ένα τρέιλερ για μια αντί – ισλαμική ταινία.

Πάρτι στο Twitter

Πάντως, κατά τη διάρκεια που το Youtube δεν λειτουργούσε, οι χρήστες βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσω του Twitter. Γρήγορα το χάσταγκ #youtubedown έχει πρώτο… trend στο Twitter, με τους χρήστες να “τιτιβίζουν” χιουμοριστικά τουίτς. Δείτε μερικά απ’ αυτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments