Ελλάδα

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Έλληνας ιατροδικαστής στην Αλβανία – Θα κρίνει εάν ο 35χρονος πυροβολήθηκε εξ επαφής

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Έλληνας ιατροδικαστής στην Αλβανία – Θα κρίνει εάν ο 35χρονος πυροβολήθηκε εξ επαφής
Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας σε κάθε εθνική εορτή σημαιοστόλιζε το χωριό με ελληνικές σημαίες, γεγονός που έκανε τις αρχές της γειτονικής χώρας να τον βάλει στο "μάτι".

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Δύο μέρες μετά την δολοφονία του 35χρονου στους Βουλιαράτες μεγάλη σύγχυση επικρατεί καθώς πολλά κενά σημεία συνεχίζουν να υπάρχουν στην υπόθεση.

Η οικογένεια του 35χρονου Βορειοηπειρώτη καταγγέλλει ότι επρόκειτο για μια στημένη δολοφονία από μέρους της αλβανικής αστυνομίας. Όπως λένε, ο θάνατός του ήταν καθαρή εκτέλεση αφού υπάρχουν στοιχεία ότι ο νεαρός ήταν ζωντανός ην ώρα που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.

Η υπόθεση έχει αναστατώσει την ελληνική εθνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου. Σύμφωνα με συγχωριανούς του Κ. Κατσίφα, ο 35χρονος σε κάθε εθνική εορτή σημαιοστόλιζε το χωριό με ελληνικές σημαίες, γεγονός που έκανε τις αρχές της γειτονικής χώρας να τον βάλει στο “μάτι”.

Έλληνας ιατροδικαστής στην Αλβανία

Νωρίς το πρωί (30/10/18) πέρασε τα σύνορα με την Αλβανία ιατροδικαστής από τα Ιωάννινα ο οποίος θα εξετάσει το σορό του 35χρονου. Ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει έρευνα για να διαπιστώσει εάν οι βολές που δέχθηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν από κοντινή απόσταση.

Και αυτό, διότι  στο σημείο όπου χτυπήθηκε από τις σφαίρες των αστυνομικών υπάρχουν ίχνη αίματος που δείχνουν ότι το σώμα του μεταφέρθηκε.

Μάλιστα, άτομα από το στενό κύκλο τον Κωνσταντίνου Κατσίφα μιλούν ότι δέχθηκε “χαριστική βολή” σε άλλο σημείο από αυτό όπου δέχθηκε την πρώτη σφαίρα.

Με λίγα λόγια υποστηρίζουν ότι ακινητοποιήθηκε δεχόμενος μια σφαίρα στο στήθος και στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Την ίδια ώρα, στην Αλβανία έχει μεταβεί και δικηγόρος ο οποίος θα συνδράμει την οικογένεια. Οι συγγενείς του 35χρονου θέλουν να κινηθούν νομικά εναντίον των αστυνομικών και εκείνων που έδωσαν την εντολή για την επιχείρηση.

Εμετικό πανό των Αλβανών

Εκτός αυτού, έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το πανό που αναρτήθηκε από οπαδούς της ομάδας «Παρτιζάν» των Τιράνων με την εμετική φράση:

“Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments