Ελλάδα

Απαγωγή επιχειρηματία: “Δεν χρωστούσε” λέει ο πατέρας του Νίκου Μαυρίκου

Απαγωγή επιχειρηματία: “Δεν χρωστούσε” λέει ο πατέρας του Νίκου Μαυρίκου
Απαγωγή επιχειρηματία: Ο επιχειρηματίας απήχθη το πρωί της Πέμπτης (27/12), ωστόσο μέχρι στιγμής οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένειά του.

Θρίλερ έχει ξεσπάσει από χθες το πρωί στον Πειραιά μετά την απαγωγή του επιχειρηματία, Νίκου Μαυρίκου.

Η απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που είδαν τους δράστες να τον ακινητοποιούν και να τον υποχρεώνουν να τους ακολουθήσει.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι τέσσερις εύσωμοι άνδρες με καλυμμένα χαρακτηριστικά πλησίασαν τον επιχειρηματία στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν προς τη μηχανή του.

Ο Νίκος Μαυρίκος είναι 50 ετών και έχει τρία παιδιά.

Απαγωγή επιχειρηματία: Τι λέει ο πατέρας του Νίκου Μαυρίκου

Έπεσα από τα σύννεφα» στο άκουσμα της είδησης της αρπαγής του γιου του, λέει ο πατέρας του επιχειρηματία. «Παίρνω τηλέφωνο, δεν απαντάει κανείς, να μάθω τι γίνεται, τι συμβαίνει. Απ’ ό,τι έμαθα μόνο, ότι ας πούμε πήγαν τέσσερα άτομα εκεί, με ένα αυτοκίνητο, τον απήγαγαν και έφυγαν το πρωί. Μια παραδουλεύτρα τους είδε, αυτό έχω μάθει, τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Εν συνεχεία, μιλώντας για τα παιδιά του Νίκου Μαυρίκου, ο πατέρας του 50χρονου τόνισε στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τ. Στεφανίδου: «Με τα εγγόνια μου έχω επικοινωνήσει, λείπουν στην Αράχωβα κι έρχονται πίσω να δουν τι έχει γίνει».

Για τον γιο του ως εργοδότη κι επιχειρηματία επεσήμανε:

«Πάρα πολύ καλό παιδί με καλό όνομα στον Πειραιά. Τίμιος, ωραίος, καλός με το προσωπικό, δεν έχει ακουστεί τίποτα. Το όνομά του είναι διαμάντι. Κι εγώ πάω να τρελαθώ, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει».

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, η πρώην σύζυγος του Πειραιώτη επιχειρηματία, δήλωσε σοκαρισμένη: «Τι να σας πω έχω πέσει από τα σύννεφα. Για τα παιδιά (μας) στεναχωριέμαι που περνάνε όλο αυτό. Κι εγώ αγωνιώ. Δεν γνώριζα κάτι δεν είχα επαφές μαζί του τον τελευταίο καιρό».

«Να είναι καλά ο άνθρωπος, τι να πω… Κοινωνία ώρα μηδέν. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στα παιδιά, υπογράμμισε: «Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση. Τα παιδιά φοβούνται, το ένα έκλαιγε, τα άλλα ρωτούσαν “τι σημαίνει απαγωγή και τώρα τι”, είναι συγκλονισμένα»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments