Πολιτική

Η απάντηση Τσίπρα σε Καμμένο: Δεν θα δειλιάσω μπροστά στο κόστος

Η απάντηση Τσίπρα σε Καμμένο: Δεν θα δειλιάσω μπροστά στο κόστος
Θα υπερασπιστώ και θα υπερασπιστούμε αυτό που θεωρούμε και που είναι εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας - Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις επέλεξε να στείλει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Σαμοθράκη, με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Μετά τη κόντρα Καμμένου – Κοτζιά, για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε:

«Εντός της χώρας να στείλω το μήνυμα ότι μπροστά σε αυτό που εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι και πιστεύω η πλειοψηφία των Ελλήνων ως εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα δεν πρόκειται, ούτε το έκανα τα 3,5 αυτά χρόνια, ούτε θα το κάνω ποτέ ως πρωθυπουργός, να δειλιάσω μπροστά στο κόστος ή στο ρίσκο.

Θα υπερασπιστώ και θα υπερασπιστούμε αυτό που θεωρούμε και που είναι εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα».

«Προς τα έξω, θέλω να στείλω το μήνυμα ότι παρά τις διαφορές στο εσωτερικό μας, οι Ελληνίδες και οι Ελληνες θα είναι ενωμένοι για να υπερασπιστούν την κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας”, τόνισε.

Ειδικότερα, μιλώντας για την προοπτική της χώρας, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «βάλαμε τις βάσεις για να βγούμε οριστικά από μια οδυνηρή περιπέτεια, νικήσαμε τις δυσκολίες που βρίσκονταν απέναντι μας», «αφήνουμε πίσω τις δύσκολες μέρες και πλέον έχουμε τη δυνατότητα να ατενίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, τόσο σε ό,τι αφορά την οικονομία όσο και σε ό,τι αφορά τη διεθνή θέση και τον ρόλο της χώρας μας».

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εξελίξεων

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει αύριο, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 στις 12.00 το μεσημέρι, στα γραφεία του κόμματος.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση μπορεί να ήταν προγραμματισμένη ωστόσο έχει ιδιαίτεροι σημασία καθώς η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να έρθει στην ελληνική Βουλή ακόμη και στα τέλη Ιανουαρίου γεγονός που θα προκαλέσει και την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση κατά τα λεγόμενα Καμμένου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου προετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

Την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε ο Πάνος Καμμένος.

“Με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή”, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments