Πολιτική

Ψαριανός για Δανέλλη: Αν δεν διαγραφεί από το Ποτάμι, φεύγω εγώ (vid)

Ψαριανός για Δανέλλη: Αν δεν διαγραφεί από το Ποτάμι, φεύγω εγώ (vid)
Ο Γρηγόρης Ψαριανός επιθυμεί την διαγραφή του Σπύρου Δανέλλη.

«Αν δεν διαγραφεί ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι, φεύγω εγώ». Αυτό δήλωσε σήμερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής είπε πως δεν υπάρχει μεν θέμα κομματικής πειθαρχίας στο ζήτημα της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά υπάρχει στο ζήτημα της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης.

Ο κ. Ψαριανός τόνισε πως μετά τη δήλωση Δανέλλη ότι ο ίδιος θα ψηφίσει την κυβέρνηση και την αναμενόμενη διαγραφή του από την ΚΟ του Ποταμιού, «όλοι μαζί τώρα θα αποφασίσουμε και ελπίζω να πάμε σε διαφορετική, ενιαία στάση για την Συμφωνία των Πρεσπών».

Επίσης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποφασίσει το Ποτάμι να αποχωρήσει από την ψηφοφορία εκείνη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι μια εκδοχή να αποχωρήσουμε, θα το συζητήσουμε».

Τσίοδρας: Εκτός Ποταμιού ο Δανέλλης

«Υπάρχει πολιτικό ζήτημα μ’ αυτήν την κυβέρνηση όπως αυτή διαμορφώνεται με τα νέα δεδομένα», διαμήνυσε ο Δημήτρης Τσιόρδας, εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού και πρόσθεσε ότι η παράταξή του, ενδέχεται να αναθεωρήσει τη στάση της, ενόψει των προσεχών πολιτικών εξελίξεων.

«Διεμήνυσε ο κ. Δανέλλης στον κ. Θεοδωράκη ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Δεν γίνεται ένα μέρος του Ποταμιού να είναι στην αντιπολίτευση κι ένας βουλευτής να είναι στην κυβερνητική πλειοψηφία. Είναι αυτονόητο ότι ο κ. Δανέλλης είναι εκτός Ποταμιού, όταν παραβιάζει αποφάσεις του συνεδρίου και της ΚΟ» είπε αρχικά μιλώντας στο Open TV.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments