Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ντέλετιτς: Υπάρχει “φλερτ” αλλά δεν είναι το μόνο

ΑΕΚ – Ντέλετιτς: Υπάρχει “φλερτ” αλλά δεν είναι το μόνο
Τι γίνεται με την ΑΕΚ και τον Ντέλετιτς της Λάρισας;

Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα από την ώρα που ο Αλέξης Κούγιας έλεγε ότι ο Ντέλετιτς έχει συμφωνήσει και υπογράψει με την ΑΕΚ.

Αυτό δεν είναι ακόμα 100% επιβεβαιωμένο, ωστόσο όπως γράφει το Sportime ο παίκτης της ΑΕΛ όντως αρέσει στην Ένωση και την ενδιαφέρει.

Αυτό δε σημαίνει όμως πως είναι και η μόνη ενδιαφερόμενη. Αναλυτικότερα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα χέρια του… σωστού ατζέντη, ο οποίος συνεργάζεται με «καλά» γραφεία, ειδικά στα Βαλκάνια.

Ένας εκπρόσωπος αυτών στην πατρίδα μας «δουλεύει» και τον Σπιρτιντονόβιτς, ο οποίος στην διάρκεια της σεζόν, είχε απασχολήσει επίσης την ΑΕΚ, μετά την ρήξη που είχε ο παίκτης στη σχέση του με τον Πανιώνιο.

Αλέξης Κούγιας: Αποχωρεί από την ΑΕΛ

Αποχωρεί από την ΑΕΛ και το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Αλέξης Κούγιας. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τετάρτης (6/2).

Δεν παρέλειψε να εκφράσει την εκτίμηση του πως ο Μίλος Ντέλετιτς έχει υπογράψει στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, τόνισε πως έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, παρότι ο ίδιος και η οικογένειά του, του το αρνούνται.

  • Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ υποστήριξε ότι έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για να μην ασχοληθεί ξανά με τους «βυσσινί» και ότι δεν θα παρακολουθήσει ξανά αγώνα της ομάδας:

«Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments