Αθλητισμός

Ουάρντα: Κατηγορείται ότι έβρισε την ΑΕΚ

Ουάρντα: Κατηγορείται ότι έβρισε την ΑΕΚ
Ο Ουάρντα κατηγορείται για εξύβριση κατά της ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν άνθρωποι της ομάδας.

Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής κατηγορήθηκε ότι έβρισε την ΑΕΚ, μετά το τέλος του επεισοδιακού ματς Κυπέλλου. Οι άνθρωποι της Ένωσης, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι ο ποδοσφαιριστής των Περιστεριωτών είπε “γ…ώ την ΑΕΚ”, φεύγοντας από το γήπεδο.

Άνθρωποι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο σημείο και ανέφεραν ότι άκουσαν τον Ουάρντα να βρίζει την “Ένωση”. Το εν λόγω περιστατικό έρχεται να προστεθεί ως επιστέγασμα ενός ματς το οποίο είχε αρκετή ένταση, μεταξύ των παικτών.

Τι έγινε στο ματς

Ατρόμητος και ΑΕΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους το βράδυ της Πέμπτης στο Περιστέρι. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πήρε τη νίκη χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πόνσε.

Φάση που σήκωσε αρκετή συζήτηση και προκάλεσε ένταση, καθώς η απόφαση του διαιτητή που έκρινε το ματς, ήταν λανθασμένη. Η φάση έγινε στο 82ο λεπτό του ματς. Ο Καρασαλίδης ανέτρεψε τον Χρήστο Αλμπάνη εκατοστά έξω από την περιοχή, αλλά ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι.

Νωρίτερα, υπήρξε κι άλλος ένας λόγος που αύξησε τον εκνευρισμό, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην εξέδρα. Στο 54΄ το ματς διεκόπη για περίπου 20 λεπτά λόγω βλάβης στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου.

Εκτός της φάσης του πέναλτι που καταλογίστηκε στην ΑΕΚ, ο Ατρόμητος φωνάζει για ακόμη μια φάση. Πρόκειται για το χέρι που έκανε ο Χουλτ στην περιοχή της ΑΕΚ το οποίο δεν καταλόγισε ως παράβαση ο Σιδηρόπουλος στο 28΄.

Η ομάδα του Χιμένεθ πήρε εν τέλει το “διπλό” στο Περιστέρι. Συνάμα και τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 26 ή 27 Φεβρουαρίου.

Εκεί θα φανεί εάν η ΑΕΚ θα καταφέρει να υπερασπιστεί την επεισοδιακή νίκη της, ή ο Ατρόμητος θα κάνει για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια, μια έκπληξη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments