Ελλάδα

Ληστεία Θεσσαλονίκη: Έκλεψε κατάστημα ψιλικών και έδωσε το χέρι του στον υπάλληλο (vid)

Ληστεία Θεσσαλονίκη: Έκλεψε κατάστημα ψιλικών και έδωσε το χέρι του στον υπάλληλο (vid)
Ληστεία Θεσσαλονίκη: Μια από τις πιο περίεργες περιπτώσεις ληστείας σημειώθηκε στον Εύοσμο. Ο ληστής, αφού πήρε τη λεία του, χαιρέτισε... ευγενικά και έφυγε!

Ληστεία Θεσσαλονίκη: Πολλά είναι τα περιστατικά που φτάνουν καθημερινά στις ειδήσεις, σχετικά με κλοπές και ληστείες. Στα ΜΜΕ αναδεικνύονται δεκάδες περιπτώσεις, οι οποίες άλλοτε συγκλονίζουν κι άλλοτε… αφήνουν τους πάντες εμβρόντητους. Όπως συνέβη και στην περίπτωση της ληστείας στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Το χρονικό της ληστείας

Ένας άνδρας μπήκε σε κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο υποδυόμενος τον πελάτη. Αφού πέρασε λίγη ώρα, πλησίασε στο ταμείο και γνωστοποίησε τις προθέσεις του στον υπάλληλο. Υπό την απειλή όπλου, ο υπάλληλος που είχε βάρδια, δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.

Ο ληστής κατάφερε να αποσπάσει χρηματικό ποσό που ανέρχεται στα 1.000 ευρώ. Παράλληλα, στη λεία του προστέθηκαν και αρκετά πακέτα τσιγάρων. Ωστόσο, πέραν της ευμεγέθους λείας, το πιο περίεργο περιστατικό συνέβη στο… φινάλε.

“Δεν είμαι εγώ ο κλέφτης, αλλά οι πολιτικοί”

Λίγο πριν αποχωρήσει με τη λεία του, ο ληστής πλησίασε τον έντρομο υπάλληλο. Αντί να τον απειλήσει, του… έδωσε το χέρι. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο άνθρωπος που έκανε τη βάρδιά του στο κατάστημα ψιλικών, ο δράστης έκανε το βήμα για τη μεταξύ τους χειραψία.

Μάλιστα, η χειραψία συνοδεύτηκε και από μία ατάκα, από πλευράς του ληστή. Ο ίδιος θέλησε να αποποιηθεί της ευθύνης και παράλληλα να δώσει στον υπάλληλο να καταλάβει ότι άλλος φταίει για το περιστατικό.

“Δεν είμαι εγώ ο κλέφτης, η ανάγκη με έκανε, κλέφτες είναι οι πολιτικοί”, ανέφερε σχετικά ο ληστής, λίγο πριν αποχωρήσει από το κατάστημα ψιλικών!

Το βίντεο της ληστείας

Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος ψιλικών, κατέγραψε καρέ-καρέ την πρωτότυπη αυτή ληστεία. Μάλιστα, στο 1:32 του εν λόγω βίντεο φαίνεται η χειραψία που έγινε μεταξύ ληστή και υπαλλήλου.

Αν και τα πλάνα του βίντεο δεν είναι τόσο ευδιάκριτα, ωστόσο μπορεί να γίνει αντιληπτή η ενέργεια του ληστή. Μια χειραψία η οποία θα μείνει στην ιστορία. Σε αντίθεση με τις περισσότερες παρόμοιες περιπτώσεις, ο εν λόγω δράστης έφυγε σαν… κύριος. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

πηγή video: youtube / Εφημερίδα Μακεδονία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments